İstanbul Avrupa Web Master İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar aranıyor. Firmamızın web tasarım bölümünde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrü..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Reklam212 Ltd.

Kendi firmamıza ait sitelerin adwords takibini yapacak, Google adwords uzmanlık sertifikasına sahip ya da hesap yönetimi konusunda en az 1 yıl tecrübeli Günlük olarak adwords hesaplarının yönetimi ve optimizasyonu Anahtar kelime tekliflerinin, kalite puanlarının, bütçelerin ..

İstanbul Avrupa / Şişli 7a Makina İnşaat

Şirketimizin Ankara daki Şirketi bünyesinde Kendi Web Sitelerinin içerik yönetimi, kodlama ve tasarımını yapabilecek bay / bayan personeller arıyoruz. -En az Lise Mezunu , -Erkek Adaylar için Askerlikle ilişiği olmayan, -Alanında en az 3 yıl tecrübeli, ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ofispazar Bilişim Sistemleri

Ofispazar Bilişim Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Proticaret- Eticaret Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Ofispazar Bilişim Sistemleri Proticaret- Eticaret Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Bilezikci Kuyumculuk San Tic Ltd Şti

Kuyumculuk ve takı sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Dudullu/Ümraniye veya Kapalıçarşı daki ofisimizde görevlendirilecek(ikamet durumuna göre ) Referans verebilecek, dürüst , güvenilir Yüksek okul vaya üniversite mezunu E Ticaret ve Dijital Pazarlama (online reklam, Goo..