İstanbul Avrupa Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Bağcılar Cammutfak

Firma yöneticimize bayilerden gelen siparişleri alma, siparişleri organize etme, telefon trafiği ve iş organizasyonu konusunda yardımcı olacak çalışma arkadaşları aranmaktadır. Tecrübe şartı bulunmamakta olup, tecrübeli, konuşması düzgün, ikna kabiliyeti yüksek adaylara ve photoshop bilen adaylara ö..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Psikolium Danışmanlık Ve Koçluk Merkezi

* MS Office uygulamalarına hakim, * Planlama ve Organizasyon becerisi gelişmiş, * Sistemli ve planlı çalışma prensibine sahip, * Takipçi ve sonuç odaklı, * Güler yüzlü ve giyimine özen gösteren, * İnsan ilişkilerinde başarılı, * Yazılı ve sözlü iletişim kurabilm..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

* İlgili bölümlerden yeni mezun olmuş, başlangıç ve deneme süresi olarak stajer başlayacak, Facebook, Twitter, Google+, İnstagram ve Kurumsal Web sitesi gibi tüm şirket hesaplarının yönetimi, * Her platform için hazırlanan haftalık veya aylık içerik planlarını paylaşmak, * Türkiye'..

İstanbul Avrupa / Eyüp İm-Ser Gayrimenkul Ve İnşaat

İNŞAAT VE EMLAK OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK YÖNETİCİ ASİSTANI / SEKRETER ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yekta Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (OSGB) HİZMETİ VEREN FİRMAMIZI TELEFON,MAİL, RANDEVU YOLU İLE FİRMALARA TANITACAK İŞ BAGLAYA BİLECEK NORMAL SEKTÖRLER GİBİ MAL SATMA İŞİ FİLAN DEĞİLDİR İKNA VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜK..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler İkikardeş Dış Ticaret Ltd. Şti

Genel muhasebe bilgisini sahip -LOGO GO PLUS programını kullanmaya hakim - Raporlama sunumunu yapabilecek -MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, -Ofis trafiğini yönetecek -22-38 Yaş aralıgında -Sorumluluk sahibi, - Analitik düşünme bec..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elegans Grup Spor Salonları İşletmeciliği

4500 M2 SPOR TESİSİMİZE YÖNETİCİ ASİSTANI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Eyüp İm-Ser Gayrimenkul Ve İnşaat

İnşaat ve gayrimenkul ofisimizde telefonlara bakacak ve interneti kullanacak bir yönetici asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Sankurt A. Ş.

YÜZME HAVUZU VE SPA İNŞAATI VE EKİPMAN SATIŞ SEKTÖRÜNDE 35 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP FİRMAMIZIN ŞİŞLİ'DEKİ MERKEZ OFİSİNDE ÇALIŞACAK : - EN AZ LİSE MEZUNU, - AVRUPA YAKASINDA, ŞİŞLİ'DEKİ MERKEZİMİZE YAKIN OTURAN, - HAFTA İÇİ 08:00 - 18:00 ARASI, - CUMARTESİ GÜNLERİ 15:00..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özdemir Makina

38 yılı aşkın süredir sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere; **** HALKALI - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ - SEFAKÖY - KAYAŞEHİR veya yakınlarında ikamet eden; - Logo/Go / Go plus programını iyi derecede kullanabilen - Telefon trafiğini yönlendirebilecek - T..