İstanbul Avrupa Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında 8.yaşını kutlayan BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim MATEMATİK öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun(TARİH,SOSYOLOJİ,FELSEFE OLABİLİR) * Özel kurum deneyim..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Psikolium Danışmanlık Ve Koçluk Merkezi

* MS Office uygulamalarına hakim, * Planlama ve Organizasyon becerisi gelişmiş, * Sistemli ve planlı çalışma prensibine sahip, * Takipçi ve sonuç odaklı, * Güler yüzlü ve giyimine özen gösteren, * İnsan ilişkilerinde başarılı, * Yazılı ve sözlü iletişim kurabilm..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Beren Oyuncak

-İSTOÇ/BAĞCILAR OFİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE -ÜNİVERSİTE MEZUNU / BAYAN -GÜNLÜK YAZIŞMALAR VE OFİS İŞLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK -OFFICE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN (EXCEL ,PHOTOSHOP , WORD ) - İNTERNET SATIŞLARINI TAKİP EDEBİLECEK , WEB SİTE GÜNC..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

SULTANGAZİ İŞYERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, İYİ DERECEDE MİKRO BİLEN, OFİS PROGRAMLARINI ÇOK İYİ KULLANABİLEN, TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETECEK VE MİSAFİR KARŞILAMA VE AĞIRLAMA KONULARINDA DENEYİMLİ, GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU EN AZ LİSE MEZUNU "YÖNETİCİ ASİSTANI" ALINACA..

İstanbul Avrupa / Şişli Perinatal Tıp Vakfı

GENEL NİTELİKLER Taksim-Elmadağ'da,Tıp Vakfı Başkanı Profesör için, vakıf merkezinde görevlendirilmek üzere; tıp dergisi editörü, ulusal ve uluslararası dernek ve vakıf yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıkları, kongre ve kurs başkanlıkları, kitap editörlüğü ve bilimsel makaleleri ola..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Cemal Aksoy Danışmanlık

Beylikdüzü Beykent'te bulunan firmamıza part time veya full time Telefon trafiği yoğun olduğundan dolayı gerektiğinde ev ortamında da çalışabilek bayan yönetici asistanı alınacaktır...

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde yeni açılan şubemize; diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, vardiya sistemiyle çalışabilecek deneyimli veya kısa bir eğitim ile hemen başlayabilecek BAYAN ADAYLAR ARIYORUZ. 7/24 Başvuru ve bilgi almak için 0532 478 5100 mobil hattımızdan ulaşa..

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Hukuk sektöründe öncü olan müşterimizin Balmumcu’daki bürolarında görev alacak “Yönetici Asistanı” ihtiyacımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Lisans mezunu, • Hukuk Bürosu’nda, Yönetici Asistanı pozisyonunda min. 2 yıl deneyimli, •..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Rimena Konfeksiyon Ve Tekstil Ticaret Ltd. Şti.

www.rimena.org online alışveriş sitesi istanbul Cad. Çetinkaya Mağaza Karşısında bulunan Online Satış ofisimize Bayan personel alınacaktır. İş tanımı: 1. Kurumsal müşterilerden gelen çağrıların cevaplandırılması. Çözülmesi gereken problemlerin hızlı bir şekilde müşteri memnuniye..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Atılım Tek Klima Sistemleri

*SATIŞ KABİLİYETİ OLAN *İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *İŞ DİSİPLİNİ OLAN *OFİS ARAÇ VE GEREÇLERİNİ KULLANABİLEN *OFİSTEN SORUMLU OLABİLECEK *AVRUPA YAKASINDA İKAMET EDEN *BAYAN PERSONEL *DİKSYONU DÜZGÜN..