İstanbul Avrupa Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Tümü Eskan Danışmanlık Hizmetleri

Mecidiyeköy'de ki Ofisimize - Mecidiyeköy'e ulaşım sıkıntısı olmayan - İs konusunda takipçi, dikkatli ve disiplinli, - Raporlama ve dosyalama yapabilecek, - Diksiyon düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi becerisi gelişmiş, - İnsan ilişkileri iyi, güler yüzlü - ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş FİRMA ADI GİZLİ

Sektörün de öncü firmamızın Akmerkez Residence'da ki ofisimiz için Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER : Üniversite mezunu, Çok iyi derecede İngilizce bilen, MS-Office programlarına hakim, Tercihen Üst Düzey yönetici Asistanlığı konusu..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş FİRMA ADI GİZLİ

Sektörün de öncü firmamızın Akmerkez Residence'da ki ofisimiziçin yönetici asistanı arayışımız bulunmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER : Üniversite mezunu, Çok iyi derecede İngilizce bilen, MS-Office programlarına hakim, Tercihen Üst Düzey yönetici Asistanlığı konusun..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Merter'de bulunan bir Holding projemiz için ''Yönetici Asistanı'' arayışımız bulunmaktadır. -Orta derecede ingilizce (okuma, yazma, konuşma) bilen, -Microsoft Office programlarına hakim ve raporlama yeteneği yüksek, -Zaman yönetimi, planlama, organizasyon, koordinasyon ve ta..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sinyalteknik Elektrik Otomasyon

İkitelli DEPOSİTE AVM Arkasında Bulunan Firmamızda Sekreter Olarak Çalışacak, Diksiyonu Düzgün, Sorumluluk Sahibi Takım Arkadaşı Aramaktayız. İkitelli Sanayi Metro istasyonunun yanındayız, ulaşım problemi olan arkadaşların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Mesai Saatlerim..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Printpark Ofset Ve Ambalaj

Haramidere'de bulunan Ofset baskılı karton ambalaj üretimi yapan ISO belgeli fabrikamıza, Yönetici Asistanlığı pozisyonunda görevlendirilmek üzere; - En az MYO veya Lisans Mezunu, - İyi seviyede İngilizce bilen, - Tercihen sektör deneyimi olan, - Analitik ve pratik ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Al Baz Medya Hizmetleri A. Ş.

ŞİRKET İLETİŞİM VE SEKRETERLİK İŞLERİNİ YÜRÜTECEK SOSYAL MEDYA HESAPLARINI YÖNETEBİLECEK ARAPÇA-İNGİLİZCE(tercihen) BİLEN YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

*Açık Hava Reklam Ve Kozmetik Sektöründe Deneyimli *En Az Lise Mezunu *Reklam Bilgisi ve Tecrübesi Olan *Diksiyonu Düzgün *Giyimine Özen Gösteren *Esnek Çalışma Saatlerine Uygun * Sorumluluk sahibi , dikkatli ve gerektiğinde toplantılara gidebilecek, * M..

İstanbul Avrupa / Şişli Perinatal Tıp Vakfı

GENEL NİTELİKLER Taksim-Elmadağ'da,Tıp Vakfı Başkanı Profesör için, vakıf merkezinde görevlendirilmek üzere; tıp dergisi editörü, ulusal ve uluslararası dernek ve vakıf yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıkları, kongre ve kurs başkanlıkları, kitap editörlüğü ve bilimsel makaleleri ola..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

Büyükçekmece MİMAROBA'daki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere; -LİSANS mezunu(tarih,coğrafya,felsefe,sosyoloji tercihimizdir.) -diksiyonu düzgün, -prezentabl , -insan ilişkileri güçlü , -güler yüzlü , - problem çözme odaklı, -takım çalışmasına yatkı..