İzmir Anketör İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Anketör
İzmir / Tümü Kare Grup

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ? Araştırma ve geliştirme projelerimize yön verecek anketörler aranmaktadır.  Sorumluluk sahibi  Girişken güler yüzlü ekip ruhuna sahip  Ofis dışında çalışmaya istekli  İkna kabiliyeti yüksek çalışanlar aranmaktadır. Sahada..

İzmir / Konak Cemaynet

Elektrik, İnternet ve Telefon sektöründe, sahada tanıtım ve satış yapabilecek, diksiyonu düzgün, iş disiplinine sahip, takım çalışmasına uygun bayan eleman alınacaktır...

Çok acil güzellik merkezimizde calısacak anketör aranıyor maaş +pirim+yemek çalışma saatleri sabah 10.00 akşam 18.00..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Uluslar arası iş ortaklarımız için sahasını yürütmekte olduğumuz reklam takip projelerinde görevlendirmek üzere; aktif, koordineli çalışabilen, iş disiplinine sahip, saha çalışmalarını seven, bayan ve bay takım arkadaşları aranmaktadır. Ödemeler birim anket tutarı üzerinden haftalık olarak yapılmak..

adana ve izmir illerinde çalıştırılmak üzere bay ve bayan anketör elemanları alınacaktır.başvurular online olarak yapılmaktadır...

İzmir / Konak Englısh Fast

85. İZMİR FUARINDA 26 AĞUSTOS 4 EYLÜL ARASI ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE: En az lise mezunu, Esnek çalışma saatlerine uyacak, Görünümüne özen gösteren, Girişken diksiyonu düzgün iletişim yönü kuvvetli, Deneyimli ve deneyimsiz Bay /..

İzmir / Tümü Kare Grup

ARAŞTIRMA ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; * İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK * SAHA ÇALIŞMASINA YATKIN * TABLET KULLANABİLEN * PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK * BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ARASI ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ.. ***KESİNLİKLE PAZARLAMA ..

İzmir / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İzmir / Konak İletişim Araştırma

İLETİŞİM Araştırma, 15 yılın üzerindeki sektör deneyimini teknoloji ile birleştirerek kendini sürekli geliştiren bir organizasyondur. Türkiye'nin sayılı araştırma ve veri toplama şirketi olan İLETİŞİM ARAŞTIRMA nın tüm veri toplama çalışmalarını 80+ personeli ile yürütmektedir. Fa..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Uluslar arası partnerlerimiz ile yaptığımız pazar piyasa araştırmaları , reklam test, marka imaj vb. yöndeki saha çalışmalarımızda ; ofis dışında aktif olarak çalışacak TECRÜBELİ/TECRÜBESİZ , iletişim becerisi yüksek, takım arkadaşları aramaktayız. Ödemeler birim anket tutarı üzerinden yapılacak olu..