İzmir Anketör İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Anketör
İzmir / Konak İvme Araştırma

İvme Araştırma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırmacıları ilanlarına göz atabilirsiniz.İvme Araştırma Saha Araştırmacıları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Konak Englısh Fast

Englısh Fast firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anketör ilanlarına göz atabilirsiniz.Englısh Fast Anketör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Padem Araştırma Tanıtım Organizasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gizli Müşteri ilanlarına göz atabilirsiniz.Padem Araştırma Tanıtım Organizasyon Gizli Müşteri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Uluslar arası partnerlerimiz ile yaptığımız pazar piyasa araştırmaları , reklam test, marka imaj vb. yöndeki saha çalışmalarımızda ofis dışında aktif olarak çalışacak TECRÜBELİ takım arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....