İzmir Asistan İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Asistan
İzmir / Bornova Üntes Elektrik

Ofis Asistanı pozisyonunda tecrübeli, MS Office programlarına hâkim, Disiplinli ve gizlilik kurallarına riayet eden, Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi gelişmiş Detaylı, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Stres altında, sonuç ve zaman odaklı çalışabilecek,..

Şirketimizin merkezi olan Buca Şubesinde Müşteri İlişkileri/Yönetici Asistanı pozisyonu *Satış sonrası müşterilerin aranarak geri bildirim alınması *Garantiye giden ürünlerin takibi *Yönetici asistanlığı..

İzmir / Bayraklı Kuşçu Hukuk Bürosu

Hukuk ofisimize görevlendirmek üzere Sekreter olarak çalışabilecek iş arkadaşları aramaktayız. Tarafımızca adaylarda aradığımız özellikler; Ofisimizde görevli avukatlar tarafından verilen büro içi (Sekreter) görevlerin eksiksiz yerine getirilmesi..

Laboratuvarımızda Laboratuvar müdürü ve şirket müdürünü asiste edebilecek *Mininmum 2 yıl asistanlık tecrübesi olan *İyi derecede ingilizce bilgisine sahip *Temiz, titiz ve tertipli *En az 2 yıllık veya 4 yıllık üniversite mezunu *Yönetici ve takım ruhu öze..

TÜRKİYE ’ DEKİ BÖLGELERİMİZDE ; AVRUPA BİRLİĞİ HİBE PROJELERİNİN HAZIRLANMASI ve PROJE YÖNETİMİNDE MERKEZ VE ŞUBELERİMİZDE SÜREKLİ ÇALIŞABİLECEK AB PROJE ASİSTANLARI VE PROJE UZMANLARI ALINACAKTIR * Ön Lisans – Lisans - Yüksek Lisans – Doktora (Tüm Bölüm Mezunlar..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Güzelbahçe'de bir villada yerleşik şirketimizin idari ve teknik işlerini kotarabilecek ve yöneticilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir yardımcı arıyoruz. Her tarakta bezi olan ve yaptığı işi tam yapan Resmi dairelerde evrak takibi değil ama hayatın içinde iş takibi tecrübesi eng..

İzmir / Bayraklı Kuşçu Hukuk Bürosu

Hukuk ofisimize görevlendirmek üzere Call Center , Adliye - Haciz Personeli ve Sekreter olarak çalışabilecek iş arkadaşları aramaktayız. Tarafımızca adaylarda aradığımız özellikler; Ses tonu ve diksiyonu düzgün (Call Center) Türkçeyi akıcı/doğru konuşabilen ve ikna kabiliyetine sa..

İzmir / Bornova Mitsuda

İSTANBUL MERKEZLİ ŞİRKETİMİZİN EGE BÖLGE OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ..GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN SEKRETER.... NOT:RESİMSİZ İLANLAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR... www.mitsuda.com.tr www.spraynozzle.org..

İzmir / Balçova Resimyap Sanat Atölyesi

Resimyap Sanat Atölyesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Resimyap Sanat Atölyesi Ofis Asistanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İşin Tanımı: Manisa'da faaliyet gösteren firmamız için; * Günlük iş planının organize edilmesi * Randevu organizasyonlarının yapılması * Yurt içi ve Yurt dışı organizasyonların ve yazışmaların yapılması * Evrak takibinin yapılması Aranan Nitelikler:..