İzmir Asistan İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Asistan
İzmir / Menderes İnter Palet

Ahşap palet imalatı yapan Mersin merkezli şirketin İzmir Yazıbaşı şubesinde yetiştirilmek üzere ön muhasebede çalışacak bay-bayan eleman alınacaktır...

İzmir / Bornova Özgü Fotoğrafçılık

Gezmeyi ve Fotoğrafçılığı Seviyorsan, İzmir de ikamet eden , gezmeyi ve fotoğrafçılıği seven, birlikte çekime gidebileceğimiz, yardım edecek, dikkatli , mümkünse öğrenci ve hafta sonu yarım günlük ek iş arayan meraklı genç bir arkadaş arıyorum. Sezgin..

İzmir / Konak Delta35 Emlak

24 YILDIR FAALİYET GÖSTEREN EMLAK OFİSİMİZE PRİM USULÜ ÇALIŞACAK BAYAN ARANMAKTADIR..

Yapı malzemeleri sektöründe hizmet veren firmamızın İzmir showroom unda görevlendirmek üzere ''SATIŞ ASİSTANI'' elemanı aramaktayız. ---Ön Muhasebe bilgisine sahip ---Ms Office programlarını etkin kullanabilen ---Fatura,cari,stok ve tahsilat işlerine hakim ---Diksiyonu..

İzmir / Konak Fidan İnş. . A. Ş

BİR GRUP FİRMASIYAZ.İNŞAAT,SİGORTACILIK VE TURİZM KOLLARINDA FALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. ANTALYA SİDE DE 2 ADET 4 YILDIZ KONSEPTİNDE OTELİMİZ OLUP İŞLETMEKTEYİZ.ÖN MUHASEBE,MUHASEBE VE SİGORTACILIK KONULARINDA DENEYİMLİ İZMİR MERKEZ OFİSİMİZDE ÇALIŞABİLECEK zEKİ ÇALIŞKAN DÜRÜST EN AZ LİSE ..

İzmir / Konak Gold Key Emlak

GOLD KEY GAYRİMENKUL YATIRIM Ofiste çalışacak; Diksiyonu düzgün, Aktif bilgisayar kullana bilen , Maaşlı 09:00 - 17:00 arası çalışacak bayan eleman alınacaktır. Ofisimiz Alsancak merkezdedir. Görüşmeler yüz yüze yapılacaktır. Randevu almak için aray..

Firmamızda çalışmak üzere Üniversitelerin İşletme veya İktisat bölümlerinden mezun, B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen, İkna kabiliyeti kuvvetli, Dış görünüşüne özen gösteren Yönetici Asistanı alınacaktır...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi s..

SOMUNARASI MARKASI MERKEZ OFİSİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE İNSAN İLİŞKİLERİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ GÜÇLÜ PLANLAMA VE ORGANİZASYON YETENEĞİNE SAHİP EN AZ LİSE MEZUNU EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU KİŞİSEL GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN, MİNİMUM 2 YIL ÖN MUHASEBE TECRUBESİ OLAN İYİ ..

İzmir / Bayraklı Kuşçu Hukuk Bürosu

Hukuk ofisimize görevlendirmek üzere Call Center olarak çalışabilecek iş arkadaşları aramaktayız. Tarafımızca adaylarda aradığımız özellikler; Ses tonu ve diksiyonu düzgün (Call Center) Türkçeyi akıcı/doğru konuşabilen ve ikna kabiliyetine sahip (Call Center) Çağrı Merkezi y..