İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

*Şirkete gelen ilk telefonları gerekli birime yönlendirmek *Şirketin Ön Muhasebe ile ilgili süreçlerini yürüterek evrakların sisteme girişini yapmak, belgeleri dosyalamak, fatura kesmek *Luca Programını Kullanan *Ofis programlarına hakim ..

BORNOVADA BULUNAN KARGO FİRMASINA (KONAK-KARABAĞLAR-BORNOVA-BAYRAKLI VE BUCA DA) İKAMET EDEN 19-40 YAŞ ARASINDA VASIFSIZ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR.BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR.MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK-8,5 SAAT VARDİYALI ÇALIŞMA-HAFTADA 1 GÜN İZİN ŞEKLİNDE OLACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir'de ikamet eden..

İzmir / Menemen Dündar Meydancı Petrol

AKARYAKIT İSTASYONU MARKET BÖLÜMÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 25- 35 BAY ve BAYAN ARKADAŞ ARIYORUZ. Maaş 1250+AGİ +YEMEK+SSK..

İzmir / Tümü Dündar Meydancı Petrol

1997 yılından beri İzmir Menemen' de faaliyet gösteren, akaryakıt sektöründe her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamızın, Akaryakıt İstasyonunda görev yapmak üzere, aşağıdaki özelliklere sahip '' AKARYAKIT POMPACISI '' arayışımız bulunmaktadır. ### İŞE AL..

İzmir / Konak Simge Moda

GELİNLİK VE ABİYE ÜZERİNE ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZA ÜNİVERSİTENİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN VEYA DAHA ÖNCE TERZİLİK YAPMIŞ KONFEKSİYON ÜRETİMİNDE ÇALIŞMIŞ DİKİŞ BİLGİSİ OLAN ELEMANLAR ALINAACAKTIR...

İzmir / Bornova Demak Gıda

• İşin Tanımı : Uluslararası Gıda markalarını ithal eden firmamızda görevlendirilmek üzere "Ofis &Depo personeli" aramaktayız. -- Depo sorumluluğunu alabilecek, -- İrsaliye ve fatura kesebilecek, -- Sevkiyat planını yapabilecek, -- En az lise mezunu, ..

İzmir / Çiğli Web Sıralama Hizmetleri

Çağrı merkezi tecrübesi olan Diksiyonu düzgün, İşini severek yapacak, Çalışma saatlerine uyum sağlayacak, Dürüst, Takım ruhuna sahip, Sorumluluk sahibi BAY-BAYAN çalışma arkadaşları alınacaktır... Çalışılacak ofis Çiğli/İzmir'de dir. Çalış..

İzmir / Bayraklı Eba İklimlendirme

Eba İklimlendirme firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Ve Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Eba İklimlendirme Üretim Ve Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Konak Titan Çağrı Merkezi

Titan Çağrı Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Titan Çağrı Merkezi Çağrı Merkezi Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...