İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Çiğli Esen Plastik

İzmir ve Adana'da bulunan işletmelerimizde Plastik ve CTP Boru üretiminde görev alacak personeller aranmaktadır...

Çamdibinde bulunan Fabrikamıza vardiyalı çalışabilecek bay bayan yetiştirmek üzere en az lise mezunu vasıfsız elemanlar alınacaktır. Erkek adaylar için; askerliğini yapmış 30 yaşını aşmamış tercihen ehliyeti olan. Bayan adaylar için; 35 yaşını aşmamış. (Yakın bölg..

İzmir / Gaziemir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İzmir / Konak Smmm Niyazi Karatekin

Konak Milli Kütüphane Caddesinde bulunan muhasebe büromuza daha önce muhasebe bürosunda çalışmış deneyimli, Tercihen Luca ve Netsis programını bilen çalışma arkadaşı aranmaktayız...

Nitelikler *Bornova, Manavkuyu, Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca ve Şirinyer şubelerimizde çalışmak üzere, * En az lise mezunu, * Perakende mağazacılıkta kariyer yapmak isteyen, ekip çalışmasına yatkın, * Perakende satışta deneyimli, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İzmir / Konak Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Kimlikli Özel Güvenlik personeli takım arkadaşları aramaktayız. BAY Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı olarak ça..

İzmir / Çiğli KARYER ISI TRANSFER

ŞAHSEN MÜRACAAT EDİNİZ !!! Şirketler Topluluğumuzun Metal sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin İmalat Bölümünde görevlendirilmek üzere tecrübeli-tecrübesiz takım arkadaşları arıyoruz. Üretimin çeşitli bölümlerinde kalite kontrol ,montaj, abkant , giyotin , panç gibi be..

Gayrimenkul Sektörünün En Eski ve En Büyük Kurumsal Firması Olan TURYAP'ın İzmir MAVİŞEHİR Bayiliği İçin ; İkna Kabiliyeti Olan, Önceliği Başarı Odaklı, Kurumsal Bir Dış Görünüşe Sahip, Diksoyunu düzgün, Uzun Süreli Kendi İşi Gibi Çalışıcak Takım Arkadaşl..

İzmir / Karşıyaka Bora Güvenlik Sistemleri

2007 yılında Abdullah Sanlı YETER tarafından kurulan Bora Güvenlik Sistemleri elektrik ve elektronik sektöründeki yerini almıştır. Firmamızın öncelikli amacı her sektörde faaliyet gösteren firmaların AG-OG altyapı çalışmalarının yanında güvenlik sistemleri ihtiyaçlarını da teklif verme aşamasından b..

İzmir / Konak Mega Güvenlik

Firmamız 2002 yılından bugüne karel yetkili servisi olarak faaliyet göstermektedir.Firmamızda çalışmak üzere daha önceden güvenlik kameraları,telefon santralleri,network kablolama,alarm sistemi alanlarında tecrubeli yada bu alanda kendini geliştrimek isteyen bay teknik servis personeline ihtiyaç var..