İzmir Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şef / Amir
İzmir / Karşıyaka Öztürk Ticaret

MALİ MÜŞAVİR BELGESİNE SAHİP OLAN HERKES BAŞVURABİLİR.DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN ARAYINIZ....

İzmir / Tümü Mali Müşavirlik Ofisi

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE ; 1. SINIF DEFTER YAZAN, KDV, MUHTASAR, GEÇİCİ VERGİ, SENE SONU HESAPLARINI YAPABİLECEK SORUMLULUK SAHİBİ, MAAŞ + S.G.K + YEMEK + YILLIK İZİN SİSTEMİYLE ÇALIŞACAK MUHASEBE BÜROSUNDA YAPILAN TÜM İŞ VE İŞLEMLERE HAKİM, UZUN YILLAR ÇALIŞACAK TAKIM A..

İzmir / Çeşme Yaşar Holding A.Ş.

GENEL NİTELİKLER Türkiye’de ilklerin öncüsü Yaşar Topluluğu, Altın Yunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. Kat Hizmetleri departmanında görevlendirilmek üzere Kat Şefi aranmaktadır. • 5 yıldızlı otellerde Kat Şefi pozisyonunda en az 3 yıl deneyimi olan, • Turizm Meslek Lisesi vey..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli Esentepe'deki inşaatına İZMİR'DE İKAMET EDEN tam zamanlı çalışmak üzere üniversitelerin İnşaat Mühendisliği ya da İnşaat Teknikerliği bölümlerinden yeni veya 1-2 yıllık mezun, "erkek" inşaat mühendisi ve..

İş Tanımı      İzmir’de bulunan yetkili acentemizde görevlendirilmek üzere “Satış Şefi” arayışımız mevcuttur.     Aranan Nitelikler Tercihen üniversitelerin Turizm ile ilgili bölümlerden me..

İzmir / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş Tanımı•Taze Sebze&Meyve depo operasyonunun yönetilmesi •Yeni gelen ürünler için depoda uygun alan belirlenmesi •İstifleme takip çizelgesinin kontrol edilmesi •Yaklaşık 20 kişilik ekibi sevk ve idare etmek •Perfor..

İzmir / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Alpella, Komili, gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, Godiva Türkiye için yeni açılacak olan Adana ve İzmir Mağazalarında görevl..

İzmir / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market İzmir Balçova Ege Park da açılacak olan yeni mağazasına Yer Döşemeleri, Seramik, Zücaciye, M..

İzmir / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market sektörünün yükselen değeri olan BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market İzmir Balçova Ege Park AVM içinde olan yeni mağazasına "Kasa Şefi" aramaktadır...