İzmir Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şef / Amir

İş TanımıLatin Reklam bünyesinde  görevlendirilmek üzere Mobilya Ustası arıyoruz.Aranan Nitelikler Mobilya Dekorasyon bölümü mezunu Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli Takım çalışması ve ekip yönet..

İş TanımıÇeşme’nin gözbebeği, nezih tesisimiz ILICA HOTEL Termal & Resort ’de; Çamaşırhane Departmanımıza “Çamaşırhane Şefi”  arıyoruz.          Çamaşırhanede maksimum standartlarda hijyen, temizlik ve düzeni daimi o..

İş TanımıÇeşme’nin gözbebeği, nezih tesisimiz ILICA HOTEL Termal&Resort’e F&B Müdürlüğü'ne bağlı çalışacak; koordinasyon yönü kuvvetli, sistemli çalışmayı prensip ed..

İş TanımıHizmet verdiğimiz içecek sektörünün lider markasının 3 aylık dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere, "Saha Süpervizörü - Ekip Lideri" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, ..

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2016 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özel..

İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. İZMİR TORBALI'da yeni açılacak TORBALI KİPA GAR..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli Esentepe'deki şantiyesine tam zamanlı çalışmak üzere üniversitelerin İnşaat Mühendisliği ya da İnşaat Teknikerliği bölümlerinden yeni mezun inşaat mühendisi veya inşaat teknikeri aramaktayız...

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir'de ikamet eden,..

İzmir / Bornova Aydıner İnşaat

İzmir şantiyesinde görevlendirilmek üzere, - Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, - En az 5 yıl üst yapı tecrübesi olan ( Tercihen Okul ve Hastane Projeleri ) - Office, Autocad ve diğer mesleki programları iyi derece kullanabilen, - Keşif, Metraj ve ..

İzmir / Karşıyaka Ege Özel Grup

Ege Özel Grup bünyesinde yer alan Mavişehir bölgesindeki CHARMİNG CAFE&RESTORANT' ta görevlendirilmek üzere en az lise mezunu, diksiyonu düzgün, prezantabl, en az 5 yıl tecrübeli "Bay Salon Şefi " alınacaktır. Çiğli, Karşıyaka, Bostanlı, Bayraklı semtlerinde ikamet eden adaylarımıza önc..