İzmir Teknisyen İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Teknisyen

KÖRÜK ÜRETİMDE ÇALIŞACAK MEKANİK İŞLERDEN ANLAYAN TAKIM KULLANMAYI BİLEN , MESLEK LİSESİ MEZUNU VEYA USTALIK BELGESİ OLAN , ÖZVERİLİ DÜRÜST ÇALIŞKAN GÜVENİLİR ,ULAŞIM SORUNU OLMAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İzmir / Çiğli Arge-Mega

EGE SANAYİ SİTESİNDEKİ ATÖLYEMİZDE SÜREKLİ OLARAK ÇALIŞACAK HASSAS İŞÇİLİĞİ OLAN İNCE SAC VE METAL İŞLERİ USTASI ALINACAKTIR...

İzmir / Çeşme Çeşme Marina

Şirketimizin teknik departman bünyesinde yaz-kış görev alacak, elektrik, elektronik, haberleşme, bilgisayar ve mekanik alanlarında bilgi sahibi, tercihen otel teknik servis deneyimi olan elektrik-elektronik bakım teknisyenleri aranmaktadır, Çalışma şartları karşılıklı görüşmede belirti..

İzmir / Konak Eskon Temizlik Makineleri

Dünyaca ünlü Karcher markasının Ege bölgesinde satış ve servis hizmeti veren firmamızın Teknik servis bölümünde çalıştırılmak üzere • Meslek yüksek okul yada meslek lisesi Elektrik, Elektronik, Makine bölümlerinden mezun • Askerliğini yapmış • Ehliyeti olan • Aktif olarak ara..

İzmir / Çiğli Reel Makine

TEMEL ÖLÇÜM ALETLERİNİ KULLANMASINI BİLEN. TEKNİK RESİM OKUMA BİLGİSİNE SAHİP. MAKİNADAN ÇIKAN ÜRÜNLERİN BOYUTSAL KONTROLLERİNİ SAĞLAYIP RAPORLAYABİLECEK PERSONEL ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ : 08:00 İLE 18:00 ARASINDADIR,CUMARTESİ PAZAR ÇALIŞMA YOKTUR..

İzmir / Seferihisar Clup Aşa Tatil Köyü

İzmir/Seferihisar/Doğanbeyde Bulunan Otelimize Elektrik Tesisat Ustası ve Kalfaları Aranmaktadır . Lojman Mevuttur..

İzmir / Karabağlar Demir Elektrik

elektrik / elektronik meslek lisesi çıkışlı, bina tesisatından anlayan, genç ve dinamik çalışan arayışımız var...

Havacılık sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimizde İşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında çalışabilecek, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Kalite Kontrol Teknisyeni aranmaktadır. • Endüstri Meslek Liseleri'nin Torna, Tesviye, Makina, CNC, Metal İşleri bölümlerinden veya MYO..

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde çalışacak “Mekanik Bakım Teknisyeni” arayışımız bulunmaktadır. •Endüstri Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümlerinden mezun, •Fabrika veya benzer işletmelerde makina veya yardımcı tesisler bakım departmanlarında..

Üniversitelerin kimya, kimya müh. bölümlerinden mezun veya lisede bölümünü okumuş -Kozmetik sektöründe en az 2 yıl çalışmış olan -Çalışma arkadaşları ile iletişim kuracak ve bu ilişkileri yönetebilecek -Üretim yapmış, losyon, krem, sabun, sıvı sabun, şampuan gibi ürünlerin üretim..