İzmir Teknisyen İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Teknisyen
İzmir / Karşıyaka Ant Elektrik Ve Pompa Sistemleri

Hidrofor ve Sirkülasyon pompaları konusunda Dünyaca ünlü bir markanın Yetkili Servisinde çalışmak üzere takım arkadaşları aranılmaktadır. Yetiştirilmek üzere olabileceği gibi dalında tecrübeli de olabilecek elemanlar aranılmaktadır. Tercihen bobinaj, elektrik veya su (sıhhi..

İzmir / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda deneyimli ( Özellikle DSC ve GE panelleri), Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, Alanında kon..

2004 yılından bu yana Narlıdere ve Seferihisar ilçelerinde hizmet veren iki Arçelik Yetkili servisimiz de hizmet verecek, Beyaz Eşya ve Klima departmanlarında görev alacak, arıza veya montaj konularında deneyimli çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İzmir / Bornova Arkas Holding

Gazaltı kaynak tecrübesi olan, Tercihen Meslek Lisesi Metal İşleri bölümü mezunu veya kaynak kullanım sertifikası bulunan, İzmir'de ikamet eden...

İzmir / Çiğli Eneko

ENEKO A.Ş. · İklimlendirme (HVAC - Heating, Ventilation and Air Conditioning) sektöründe faaliyet gösteren, · Isı ve enerji geri kazanımlı havalandırma cihazları ve paket tip havalandırma santralleri üretimi konusunda uzman, · Üretiminin yaklaşık % 50'sini Avrupa, Ortadoğu ülkeler..

İzmir / Karabağlar Berke Teknik

BEYAZ EŞYA,KLİMA VE KOMBİ BAKIM VE SERVİS İŞLERİNDE ÇALIŞACAK ELEMAN ARANMAKTADIR...

İzmir / Bornova Bolelli Mühendislik

İşin Tanımı Ege Bölgesinde proje ve taahhüt yapan firmamızda elektrik proje tasarım bölümünde çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz. Tercihen elektrik proje ofislerinde çalışmış, -İleri düzeyde Auto-cad bilen ve kullanabilen, -Alçak Gerilim / Orta Gerilim / Z..

İzmir / Bornova Bolelli Mühendislik

İşin Tanımı Ege Bölgesinde proje ve taahhüt yapan firmamızda elektrik proje tasarım bölümünde çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz. İşin Tanımı Ege Bölgesinde proje ve taahhüt yapan firmamızda elektrik proje tasarım bölümünde çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyor..

İzmir / Karabağlar Artı Teknik

yetkili serviste çalışmak üzere beyaz eşya teknisyeni alınacaktır..

Teknik Emniyet (gaz ve yangın algılama sistemleri) ve Çevre Teknolojılerı konusunda faaliyet gösteren ve konusunda dünya lideri olan uluslararası markaların (Honeywell Analytıcs,Sıemens,Durag ) Türkiye distribütörlüğünü yapan firmamıza İzmir, Adana ve İstanbul (Anadolu yakasında ikamet eden) bölgele..