İzmir Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Yönetici Asistanı
İzmir / Urla Demren İnşaat

İnşaat firmasında , merkez ofis içerisinde yöneticiler yokken yöneticileri temsil edebilecek , kendine güvenen , diksiyonu düzgün olan , birebir diyaloglarda başarılı , ikna kabiliyeti yüksek , yöneticisinin toplantı ve programlarını organize edebilecek , misafirlerini ofiste ağarlayabilecek ,presen..

İzmir / Konak Asrın Grup

-EN AZ 2 YIL YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI GÖREVİNDE BULUNMUŞ, -ÜNİVERSİTELERİN TERCİHEN İLGİLİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, -YAZILI VE SÖZLÜ İLETİŞİMİ DÜZGÜN, -DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN, -ZAMAN YÖNETİMİ, ORGANİZASYON VE PLANLAMA YETENEĞİ GÜÇLÜ, -PRATİK, UYUMLU ÇALIŞAN -OFFICE PR..

İşletmemizde yönetici asistanı vasfı ile görev alacak; Netsis ve ön muhasebe deneyimi olan, ayrıca bilgisayar kullanımına hakim ve kendini geliştirmeye açık olan iş arkadaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz....

İzmir / Konak Asrın Grup

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ya da Yönetici Asistanlığı ile ilgili sertifika programını tamamlamış, Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı,..

-Üniversite mezunu veya Meslek Yüksek Okulları'nın 'Büro Yönetimi ve Sekreterlik' Bölümleri'nden mezun, -Konusunda En Az 4 Yıl Deneyimli -Ms Office Programlarına Hakim -Planlama Ve Organizasyon Yeteneği Kuvvetli -İdari İşler Konularında Bilgi Sahibi -Sözlü Ve Yazılı İ..

İzmir / Konak Oteldenal (Tatil.com)

*Planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli,idari işler konularında bilgi sahibi olup,yönetebilme kabiliyetine sahip , *MS Office programlarına,Outlook ve takvim randevu programına hakim, *Sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü,dış görünüşüne özen gösteren,diksiyonu düzgün, *Telef..

İzmir / Buca Zigavus Pharma A. Ş.

Kısa bir sürede Türkiye’nin en önemli Dermokozmetik markası haline gelen '' ZİGAVUS PHARMA '' olarak; ekip arkadaşı arıyoruz - Almanya'daki şirkemizle kordinasyonu sağlayabilecek - Resmi yazışmaları takip edebilecek - Çok iyi derecede Almanca bilen..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ öncü ve lider ismi ByNoGame’in, Güzelbahçe'deki villa ofisinde CEO’umuzu asiste edecek,​ Yönetici Asistanı aranıyor! ARANILAN NİTELİKLER - Asistanlık konusunda en az 2 yıl mesleki deneyimi olan, - Ofis uygulamalarını iyi derecede kul..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ öncü ve lider ismi ByNoGame'in Güzelbahçe'deki villa ofisinde CTO’umuzu asiste edecek, Yönetici Asistanı arıyoruz! ARANAN NİTELİKLER Bilgisayar ile ilgili bölümlerden mezun, CTO asistanı olacağı için yazılım bilgisi ve bilgisayar te..

İzmir / Konak Taylan Spor

İzmir de Spor Malzemeleri üretimi, perakende ve toptan satışı yapan firmamız için; dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, motivasyonu yüksek, inisiyatif kullanabilen, insan ilişkilerinde başarılı, üretken, İnternet..