İzmir Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Yönetici Asistanı
İzmir / Konak Havana Spa

İzmir'in Alsancak Semtinde Bulunan Spa Merkezimize Gelen Müşterileri Karşılayacak Ofis Programları ıİyi Kullanabilen Diksiyon Düzgün Bayan Çalışma Arkadaşları Ariyoruz..

İzmir / Konak Atlas Çağrı Merkezi

GENEL NİTELİKLER Ajans fim prodiksyon sektöründe faaliyet yapan firmamız GENEL MÜDÜR'üne bağlı çalışacak yönetici asistanlari alınacaktır. Aranan Temel Nitelikler MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Günlük toplantı organizasyonu ve takib..

İzmir / Bayraklı Elmatur

-Tercihen sosyal bilimler alanında lisans eğitimini tamamlamış, - İngilizce yazışmaları yapabilecek seviyede dile hakim, - İletişimi güçlü, - Geliştirilen projelere uyum sağlayabilecek, - MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen - Planlama ve raporlama yönü kuv..

Meyve ve Sebze tedariği yapan firmamıza otel ve restorantlar ile bağlantı kurup anlaşma yapacak Satış Pazarlama elemanı alınacaktır. Genel Nitelikler Satış ve Pazarlama alanında kariyer hedefi olan, BAYAN seyehat engeli bulunmayan Yazılı ve sözlü iletişim ..

İzmir / Bornova Aksiyon Teknoloji

Bilişim Network E-Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirmek üzere "E-Ticaret Destek Elemanı" aramaktayız. E-ticaret süreçlerini takip edebilecek, Gelen çağrıları cevaplayacak, Veri girişi, fiyat kontrolleri, gelen siparişin günlük takibi, Kargo durum günc..

ŞİRKETİMİZE GÜLER YÜZLÜ DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP RUHUNA İNANAN CALIŞKAN VE AZİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR LÜTFEN GÖRÜŞMELERE KATILIP KATILMAYACAGINIZI BİLDİRİNİZ..

İzmir / Konak Elite Plus Ajans

Danışmanlığını yürüttüğümüz sektöründe öncü bir firma için Esnek Çalışma Saatlerine uygun ve SEYAHAT ENGELİ Olmayan Bayan Takım Arkadaşları ARIYORUZ . - 19 ve 25 yaş aralığında - İzmir ilinde ikamet eden - Diksiyonu düzgün-İletişim kabiliyeti yüksek - İkna kabiliyeti yüksek..

İzmir / Güzelbahçe Demren İnşaat

İnşaat firmasında , merkez ofis içerisinde yöneticiler yokkan yöneticileri temsil edebilecek , kendine güvenen , diksiyonu ve fiziği düzgün olan , birebir diyaloglarda başarılı , ikna kabiliyeti yüksek , esnek çalışma saatlerine uygun , yöneticisinin toplantı ve programlarını organize edebilecek , m..

İzmir / Bayraklı Elegant Enerjı A. Ş.

İş Tanımı Firma yöneticimizin asistanlığını yapacak üst düzey yönetici asistanı aramaktayız. Firmamız Bayraklı Folkart'tadır. Bayraklı ilçesine kolaylıkla ulaşacabilecek herkes başvuru yapabilir. Aranan Nitelikler Bağlı bulunduğu yöneticinin ..

İzmir / Çiğli Standart Civata

Üniversitelerin İktisat, İşletme, Büro Yönetimi, Sekreterlik bölümlerinde Ön Lisans ya da Lisans yapmış olan, Yönetici Asistanı pozisyonunda en az 3 yıl deneyimli, Analitik düşünebilen, pratik hareket edebilen, çözüm odaklı, Detaycı, sistemli ve düzenli çalışma..