İzmir Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Yönetici
İzmir / Çiğli Avantajlar Dünyası

GENEL NİTELİKLER: • Üniversitelerin Mühendislik, İstatistik, İşletme vb. bölümlerinden mezun, • En az 5 yıl yöneticilik ya da proje yönetimi tecrübesine sahip, • Tercihen perakende satış ve mağaza işletmeciliğinde tecrübesi olan, • ERP ..

İzmir / Tümü Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! … Vardiya Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Asistan Müdür, Restoran Müdürü Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, kariyerini üst basama..

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Mağazalarda müşteri memnuniyeti ve mükemmel satış hizmetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden, Mağazaların günlük işleyişini doğru şekilde planlayıp, firmanın hedeflerine uygun Etkin ve ..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

Türkiye'nin önde gelen Online Otel Satış Portalı Otelfiyat.com bünyesinde çalışmak üzere, Acentaların veya Otellerin, Operasyon yada Satış Bölümlerinde Yönetici pozisyonunda görev almış, Turizm Otelcilik veya Acentacılık alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, Çağrı Merkezi Eki..

ÇAĞDAŞ ECZACILAR LABARATUVARI A.Ş.'ne *En az 4 yıllık fakülte mezunu, *İlaç dışı ürün (ilaç& kozmetik& medikal) satış deneyimi olan, *Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı. *Satış & Pazarlama ekibi yönetiminde yöneticilik vasfına sahip. *Seyahat e..

İzmir / Çiğli Neon Makine

Neon Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1983 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine talaşlı imalat ve montajlı parça üretimi yapmaktadır. Kurulduğu günden bu güne kadar kurumsal müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunarak, sürekli geliştirme anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir..

İzmir / Aliağa Floryalı Restoran

Floryalı Restoran'a personel ve servis birimlerini yönetebilecek, restorancılık sektöründe deneyimli yönetici alınacaktır. Yetkili : Zafey Yücel İletişim : 5333000000..

İzmir / Çiğli Becom Gıda

Firmamızın İZMİR Bölgesinde Çalışmak Üzere ; *Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Muhasebe ve ya İşletme bölümlerinden mezun *Genel Muhasebe ve Ön Muhasebe bilgisi olan *Mesleğinde En az 5 yıl Tecrübeli *Netsis Muhasebe programını iyi düzeyde kull..

İzmir / Buca Zigavus Pharma A. Ş.

Kısa bir sürede Türkiye’nin en önemli Dermokozmetik markası haline gelen '' ZİGAVUS PHARMA '' olarak; Tüm Türkiye genelinde görevlendirmek üzere; Şirketimiz bünyesinde çalışacak '' ASİSTAN '' alımı yapılacaktır. İyi derecede İngilizce bilen Üniversite yada yük..

İzmir / Tümü EVE MAĞAZACILIK

Perakende sektöründe tüm Türkiye çapında faaliyet göstermeye hazırlanan, kişisel bakım ve kozmetik mağaza zinciri bünyesinde istihdam edilmek üzere İzmir Bölgede çalışacak Bölge Sorumluları arıyoruz. • Üniversite (Lisans) Mezunu, • Perakende sektöründe deneyimli, • Sektörde farklı ..