İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir
İzmir / Konak İleka Ltd Ştı

İleka Ltd Ştı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İleka Ltd Ştı Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Tümü Elektra Enerji İzmir

Aranan Nitelikler Saha satış Temsilcileri aranmaktadır. Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükselt..

İzmir / Konak İleka Ltd Ştı

17-45 yaş arası, Telefonda pozitif iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, Performans odaklı, iş disiplini olan, İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli, Başarılı bir ekibin parçası olmak isteyen, ikna yeteneğine sahip, Kurumsal..

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....

Oksygen Element Tesis Yonetim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer İlaçlama Personeli ( Türkiye Geneli ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Oksygen Element Tesis Yonetim Hizmetleri İlaçlama Personeli ( Türkiye Geneli ) ilanı içi..

İzmir / Tümü Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..

TECRÜBELİ DEŞİFRE UZMANI * TECRÜBELİ ADAYLARIN ÖN YAZILARINDA BELİRTMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR * 10 PARMAK KLAVYE KULLANABİLEN *EVİNDEN YA DA OFİSİMİZDEN ÇALIŞABİLECEK *DİKKATLİ, TİTİZ VE SORUMLULUK SAHİBİ *DÜZENLİ İNTERNET ERİŞİMİNE SAHİP FREELANCE ÇALIŞMA ARKA..

İzmir / Tümü Cem S***

Cem S*** firmasının aktif ilanlarına veya diğer Rafineri Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Cem S*** Rafineri Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..