Karaman İş İlanları

Şehir: Karaman
Karaman / Merkez Servis Elektronik

Yeni Açılan Karaman Bayiliğine Satış Departmanında Görevlendirilmek üzere, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükseltm..

Karaman / Merkez Adasay

KARAMAN MAKRO AVM ' DE BULUNAN BUJİTERİ MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR..

Karaman / Tümü Nursel Bilişim Ltd. Şti.

Konya merkezli Turkcell-Superonline Kurumsal Çözüm Merkezi'mize; Karaman ve ilçelerinde yeni müşteri kazanımı sağlayabilecek ve mevcut müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri sunabilecek: 25-37 yaşları arasında, Saha satış tecrübesi bulunan, Tercihen üniversite ..

Karaman / Merkez AssisTT

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, Karaman lokasyonumuzda, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları ar..

İş Tanımı Bisküvi, çikolata, kek, gofret vb. gıda ürünlerini üreterek faaliyetini sürdüren firmamızın İhracat Depertmanında "İhracat Müdürü" ve "Bölge Satış Yöneticisi "olarak görev alacak; Firma stratejileri doğrultusunda ülke satış planlamalarını yapmak, Hedef ülkelere ait kollek..

Karaman / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding'in Karaman'da faaliyet göstermekte olan Biskot  Bisküvi tesislerinde görevlendirmek üzere "İşyeri Sağlık Memuru" aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayl..

Karaman / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın AKDENİZ  bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Karaman / Tümü BERGİZ İNŞAAT A.Ş

İş Tanımı BSK Yol Yapım İşlerinde Faaliyet Gösteren Firmamızın Taş Ocaklarının İşlerini Yürütecek 'MADEN MÜHENDİSİ' alınacaktır. Aranan Nitelikler Üniversitenin maden mühendisliği bölümünden  mezun (tercihen yeni mezun)..

Karaman / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. KARAMAN CADDE FLO mağazasında görevlendirmek üzere ..

İş TanımıGÜVENLİK GÖREVLİSİ_KARAMAN SECURITAS GÜVENLİK HİZ.A.ŞŞirket / İş Tanımı SECURİTAS GÜVENLİK HİZMETLERİ DÜRÜST,DİKKATLİ,YARDIMSEVER.Aranan Nitelikler  Aranan Nitelikler Biz toplumu daha güvenli hale getirm..