Karaman İş İlanları

Şehir: Karaman

İş TanımıMNG Kargo’nun Karaman, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortam..

İş TanımıKaraman'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi..

Karaman / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Karaman'da faaliyet göstermekte olan Biskot Bisküvi A.Ş. tesislerinde görevlendirmek üzere Otomasyon Operatörü ..

Karaman / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding'in Karaman'da faaliyet göstermekte olan Biskot Bisküvi tesislerinde görevlendirmek üzere "Personel Memuru" aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve ..

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları adına, Konya ve Karaman Bölgesinde yer alan Ulusal ve Uluslararası Kurumsal Firma çalışanlarına İngilizce eğitim verilecektir. Konya Merkez şubemizde tam zamanlı istidihdam..

Karaman / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Karaman / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

Karaman / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Karaman / Tümü DÖHLER

İş TanımıVardiya sırasında tüm üretim faaliyetlerini yürütmek ve vardiya aktivitelerinden sorumlu olmak. Üretim prosesi içinde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmaları yönetmek ve yönlendirmek. İşletmenin genel üretim planlarını kontrol ve takip etmek. ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..