Kastamonu İş İlanları

Şehir: Kastamonu
Kastamonu / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

Kastamonu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerKastamonu Araç Şantiyemizde çalıştırılmak üzere,   Üniversitelerin Harita Teknikerliği veya Harita Kadastro Bölümü mezunu En az 5 yıl deneyimli Karayolları ve DSİ mevzuatlarına hakim Baraj, Yol işlerinde tecrübeli ..

Kastamonu / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıKASTAMONU GÖLKÖY ASKERİ KANTİNLERDE  ÇALIŞACAK MUHASEBE SORUMLUSU ARANMAKTADIR.Aranan Nitelikler    Genel muhasebe ve hesap planına hakim Dikkatli ve titiz çalışan Aldığı sorumlulukları sonuçl..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Kastamonu / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Kastamonu / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,  Perakende sektöründe en az 1 yıl satış danışmanlığı tecrübesine sahip,  Tercihen MS Office uygulamalarına hakim,  İş disiplinine sahip, ..

Kastamonu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKastamonu Projemizde görevlendirilmek üzere İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır. Sahadaki inşaat işleri ile ilgili, personelin ve alt yüklenicilerinin yönetilmesi, İnşaat işlerinin iş programına, bütçesine, standart ve ..

İş TanımıMNG Kargo’nun Bolu, Düzce, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Rize illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma..

İş Tanımı  İş güvenliği ile ilgili mevzuatlara uygun olarak gerekli çalışmaları yapmak ve yapılmasını sağlamak Risk değerlendirmelerinin yapılmasını sağlamak ve gerekli aksiyonların alınarak hayata geçirilmesini sağlamak Kaza incelemelerini ..