Kastamonu İş İlanları

Şehir: Kastamonu

İş TanımıÇevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında faaliyet gösteren Şirketimiz'in çözüm ortaklığı sunduğu firmalar nezdinde yürüttüğü projelerde görevlendirilmek üzere; Geçerli İşyeri hekimliği sertifikasına sahip, Tam zamanlı çalışabile..

İş TanımıEnerji, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında faaliyet gösteren Şirketimiz'in çözüm ortaklığı sunduğu firmalar nezdinde yürüttüğü projelerde görevlendirilmek üzere; Tam zamanlı çalışabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İş Tanımı1950'den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın Kastamonu ilinde  yeni açılacak olan cadde mağazasında değerlendirilmek üzere, perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hed..

Kastamonu / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Kastamonu / Tümü Koltek Müşavirlik A.Ş.

İş TanımıMüşavirlik hizmetleri firmamız tarafından yapılan ve Kastamonu il sınırları içerisinde devam etmekte olan inşaat işlerimizde “Kontrol Elemanı” olarak görev yapacak; Elektrik Mühendisi ve/veya Elektrik Teknikeri alınacaktır.  ..

İş TanımıŞirketimizin Kastamonu,Bartın,Zonguldak ve Karabük'de bulunan TURKCELL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİNDE ''Kurumsal Satış Danışmanı'' rolünde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. Belirlenmiş müşteri portföyünde yüzyüze ziyaretler..

Kastamonu / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    KASTAMONU DA  YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Yönetici yeteneklerine sahip Müşteri Memnuniyeti odaklı İnsan ilişkilerinde başarılı Esnek çalış..

Kastamonu / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    KASTAMONU DA YENİ AÇILACAK ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Daha önce benzer pozisyonda garsonluk deneyimi bulunan Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen Esnek çalışma saat..

Kastamonu / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı        KASTAMONU DA  YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE           Aranan Nitelikler  DÜZENLİ VE TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN MUT..

Kastamonu / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  KASTAMONU DA YENİ AÇILACAK ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temizliğe özen göst..