Kayseri Eleman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Eleman
Kayseri / Tümü OMMER HOTEL

Aranan Nitelikler Üniversitelerin turizm otelcilik veya ilgili bölümlerinden mezun,  Tercihen otelcilik sektöründe tecrübeli, İyi derecede İngilizce bilen, İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü,  Misafir memnuniyeti odaklı,..

Kayseri / Tümü OMMER HOTEL

İş Tanımı Alakart mutfak deneyimi olan, 5 yıldızlı otellerde çalışmış, Modern tabak sunumlarını yapabilen, Sigara kullanmayan, Kayseri de ikamet eden, Askerliğini tamamlamış, Ekip çalışmasına yatkın, ..

Kayseri / Tümü MABA MAĞAZACILIK

İş Tanımı Müşterilerimize talep ve ihtiyaçları konusunda destek verecek, bilgilendirecek, Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesine gerekli katkıda bulunacak, Reyonların düzenini sağlayacak, ürünlerin en doğru şekilde sergilenmesine destek olacak,..

Kayseri / Tümü MEHMET STEAKHOUSE

Aranan Nitelikler Diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, Kendini geliştirmeye açık olan, Yiyecek ve içecek sektörünü seven ve benimseyen, Yaptığı işi önemseyen ve ciddiye alan, Çalıştığı mekanda bir "Hanımefendi" yada ..

Kayseri / Tümü MEHMET STEAKHOUSE

Aranan NiteliklerRestorant veya otellerin salata ya da tezgah bölümünde en az 4 yıl deneyimi olan, Hijyene ve kişisel bakımına özen gösteren, Dinamik ve sorumluluk sahibi, Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan, Vardiyalı çalışabilecek, ..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İş TanımıKAYSERİ'de bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aran..

İş TanımıKayeseri DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aranan..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin önde gelen Bankalarından biri olan çözüm ortağımız için kendi bünyelerinde çalışmak üzere Banka Direkt Satış'ında yer alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.  Şu an da alım gerçekleştirdiğimiz şehirler ..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışınd..