Kayseri Eleman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Eleman
Kayseri / Tümü NOVOTEL KAYSERİ

Aranan NiteliklerEn az İlköğretim mezunu, Benzer pozisyonda deneyim sahibi, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilecek, Hijyene ve kişisel bakıma önem veren, Vardiya sisteminde çalışabilecek, Erkek adaylar için askerlik görevini ta..

Kayseri / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

Kayseri / Tümü ARAS KARGO

İş TanımıGünlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak.Şube bünyesindeki faaliyetlerin genel Şirket Sistemi doğrultusunda gerçekleştirmek; gözlem ve kontrol etkinliğini sağlamakŞube ekibine liderlik etmekBölge Müdürl..

Kayseri / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

Kayseri / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

İş TanımıKayseri Kavram Temel Lisesine dizgi personeli alınacaktır.Aranan NiteliklerIndesign,photoshop,illustrator vefreehand programlarına hakim,on parmak klavye iyi derecede kullanabilentakım çalışmas..

Kayseri / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Kayseri / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Kayseri / Tümü EREN HOLDİNG A.Ş

İş Tanımı  Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın faaliyette bulunan fabrikalarında Üretim Elemanı  olarak görevlendirilmek üzere; En az ilköğretim mezunu, Vardiyalı çalışma programına uyumlu, ..