Kayseri Eleman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Eleman

İş Tanımıİkiler’e ait Kayseri mağazamızda görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde b..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, KAYSERİ PARK D&R mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına b..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, KAYSERİ FORUM D&R mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına ..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı liseleride görevlendirilmek üzere;Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İletişim gücü yüksek,Başarı odaklı,Takım çalışmasına yatkın,MS Office programlarına hakim,Pedagojik formasyo..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı  İlköğretim okullarımızda görevlendirilmek üzere;- Üniversitelerin Müzik öğretmenliği bölümü mezunu,- Alanında 3 yıl tecrübeli,- İletişim becerisi yüksek,- Öğrenmeye ve gelişime açık,- Takım ..

Kayseri / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Kayseri / Tümü BPC BOYASAN

İş TanımıSatış ve pazarlama, Yeni müşteri bulmak ve mevcut müşteri ilişkilerini sürdürmek.Aranan NiteliklerDaha önce pazarlama konusunda tecrübesi olan, B sınıfı ehliyete sahip bayan satış elemanı alımı yapılacaktır. Kayseri de ikamet eden aday..

Kayseri / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıUzun zamandır ülkemizde bilinen ve tekrar yeni bir yapılanma içinde olan, Ürün ve Hizmet kalitesiyle bir dünya markası olan Lee Cooper markamız için Çalışma arkadaşları aramaktayız. Aşağıdaki istediğimiz özelliklere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvuru..

Kayseri / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta d..