Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

Genel nitelikler: Gurubumuz bünyesinde istihdam edilmek üzere Plaza Satış ve Aktif Satış Danışmanı aramaktayız. • En az MYO. tercihen Üniversite mezunu • Satış becerisine sahip • Satış konusunda tecrübeli • Satış tekniklerini iyi bilen, satış tekniklerine hakim, satışta..

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

Gülpar Renault Dacia Bayii firmasının aktif ilanlarına veya diğer Genel Başvuru ( Otomotiv ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülpar Renault Dacia Bayii Genel Başvuru ( Otomotiv ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

Gülpar Renault Dacia Bayii firmasının aktif ilanlarına veya diğer Market Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülpar Renault Dacia Bayii Market Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kayseri / Melikgazi Deniz Elektronic

Deniz Elektronic Güvenlik Firmasında çalışacak diksiyonu düzgün, giyimine önem veren insanlarlar ile ikili ilişkilerini kurabilen , bay - bayan pazarlama elemanları alınacaktır. maaş + Sigorta + Prim + Yemek..

Kayseri / Develi İnci Denizcilik

TÜRKİYE GENELİ OLARAK; ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Makine ve Elektrik Bölümüne: ELEKTRİKÇİLER -ELEKTRONİKÇİLER - TESİSATÇILAR Tüm sosyal haklar mevcuttur..

Kayseri / Kocasinan Tekkay Güvenlik

Firmamızda satış departmanında çalışacak bay ve bayan personeller alınacaktır *online satış *aktif satış *müşteri temsilcisi kayseri ve trabzonda faliyet göstermekteyiz iki yerimiz içinde personel alımı yapılacaktır diksiyonu ve konuşması düzgün neşeli azi..

Kayseri / Kocasinan Devpa Reklam

20-35 yaş arası, En az lise mezunu, Askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı ehliyeti olan, Seyahat engeli bulunmayan, Çevre illere satışa çıkabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren, Diksiyonu düzgün, insan i..

Kayseri / Kocasinan Devpa Reklam

ŞİRKETİMİZ ÖN MUHASEBE BİRİMİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN MİKRO ENERJİ PROGRAMINI KULLANMAYI BİLEN ELEMAN ARAMAKTAYIZ...

Kayseri / Talas Deniz Elektronic

KAMERA-ALARM -UYDU -GÖRÜNTÜLÜ DİYAFON-BİLGİSAYAR-YANGIN ALARM- GİBİ KONULARDA GEREK SONLADIRMA GEREK MONTAJINI YAPABİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZ DAHA ÖNCE BU İŞTE YETENEKLİ OLANLAR ARKADAŞLAR ARANIYOR MAAŞ + SİGORTA+YOL..

İşin Detayı Gıda firmaları için Metro market içinde cumartesi ve pazar günleri ürün tadım, tanıtım yapabilecek satış becerisi güçlü ve diksiyonu düzgün personeller alınacaktır...