Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Kocasinan Özgim Gıda Ltd. Şti.

MARKET SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ MÜŞTERİLERLE DİYALOĞU OLAN PAZARLAMA EKİP ARKADAŞI ALINACAKTIR. MÜRACAATLAR YÜZ YÜZE YAPILACAK...

Kayseri / Kocasinan 2m Ertaş İnş.

2m Ertaş İnş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.2m Ertaş İnş. Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kayseri / Melikgazi Msa Peyzaj

Peyzaj Uygulama ve Proje Çizimleri konusunda En az 2 Yıl tecrübeli, 3D modelleme konusunda kendisini geliştirmiş, erkek adaylar için askerliğini yapmış, kayseri'de ikamet eden,edebilecek olan, 3D SMax bilenler tercih sebebidir, diksiyonu düzgün, hakediş metraj, y..

Kayseri / Melikgazi Tekno Gelişim

PHP dillinde en az 1 yıl deneyimli ve proje geliştirme takımında yer almış. HTML, XHTML, JQuery, Javascript, CSS konularında iyi düzeyde bilgi sahibi, AJAX, Json ve XML konularında bilgili, tercihen deneyimli Web Servisleri konusunda deneyimli ..

Kayseri / Talas Neşve

Neşve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cafe Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Neşve Cafe Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kayseri / Felahiye İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..