Kırıkkale İş İlanları

Şehir: Kırıkkale
Kırıkkale / Merkez Halıpark Avm

Halı Park AVM olarak Ankara'nın en büyük, 5000 m2 kapalı alana sahip ANKARA ve KIRIKKALE de bulunan şubelerimiz ve 9 katlı Plazamız da görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde personel alımları yapılacaktır. • Analitik bakış açısına sahip, sonuç ve süreç odaklı, • Halı, Mobilya, Te..

Kırıkkale / Tümü TELESES GROUP

İş TanımıTELESES olarak kurulduğumuz günden itibaren hızla büyüyor ve gelişiyoruz. Mağazalar zincirimizin KIRIKKALE halkasında; İletişim danışmanı olarak; Turkcell ile müşterilerimiz arasında köprü olarak ürün ve hizmetlerin tanıtımından, müşteri işlemlerinin gerç..

Kırıkkale / Tümü TELESES GROUP

İş TanımıTELESES bünyesinde  KIRIKKALE ' de hizmet gerçekleştiren  TURKCELL İLETİŞİM MERKEZİ' mizde  görevlendirilmek üzere,Kasa sorumlusu olarak; ön muhasebeden, ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesinden, müşteri memnu..

Kırıkkale / Merkez Derstek Özel Öğretim Kursu

Ozel ogretim kusrumuzda gorevlendirilmek üzere her branştan en az 3 yıl deneyimli ozverili ogretim personeli aranmaktadır...

Kırıkkale / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara’da bulunan kümeslerinde görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Veterinerlik Fakültelerinden mezun, •Aktif ara..

İş Tanımı Kırıkkale Tüpraş Rafinerisinde bulunan ana firmada görevlendirilecektir. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki tüm kanun ve yönetmelikler tarafından öngörülen çalışmaları yapacak ve yapılmasını sağlayacaktır. Firmanın tüm dokümantasyon işler..

Kırıkkale / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kırıkkale Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin herhangibi bir bölümünden mezun, - Çok iyi derecede ingilizce bilen,..

Kırıkkale / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Kırıkkale / Tümü H&T Group

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Firmamız, kuruluşundan bu yana, yabancı sermayeli özel şirketler ve büyük yerli üreticilerin fabrikaları ile konut projeleri, otel, okul vb. yapıların inşaatlarını gerçekleştirmiştir. Gayrimenkul geliştirme, taahhüt, projelendirme konularında uzman..

Kırıkkale / Tümü TAB GIDA

İş TanımıBaşta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş... Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu. Unutmayın ki,..