Kırıkkale İş İlanları

Şehir: Kırıkkale
Kırıkkale / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Almanca Bilen Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. -Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Almanca bilen (Almanca mülakat ve test olacaktır) -En az lise mezunu (Almanya'da or..

Kırıkkale / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

İş TanımıMNG Kargo’nun Edirne, Kırklareli, Tekirdağ illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabil..

İş Tanımı* Merkez ofis ve şantiye bölgelerimizde Kurumsal satış ve pazarlama faaliyetlerini düzenlemek* Bölge yapısına ve profiline göre organizasyonlar düzenlemek* Yeni satış ve pazarlama stratejileri geliştirmek* Tüm organizasyon, reklam, satış ve pazarlam..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA 'nın KIRIKKALE PODIUM AVM mağazasında görevlendirilmek üzere dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke..

İş Tanımı Türkiye’nin önde gelen Mühendislik ve Müşavirlik Firmasının Üst Yapı Kontrollük Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklerde personel aranmaktadır:   Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümlerinden Mezun En az 10 ..

İş Tanımı Türkiye’nin önde gelen Mühendislik ve Müşavirlik Firmasının Üst Yapı Kontrollük Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklerde personel aranmaktadır:   Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümlerinden Mezun İngilizce..

Kırıkkale / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel  temizliği, düzeni ve depo süreçlerinde görev alacak Satış Danış..

Kırıkkale / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Kırıkkale / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 6 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında farklı illerdeki mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin di..