Kocaeli Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Depo Sevkiyat
Kocaeli / Gebze DB Schenker Arkas Türkiye

Tercihen Lise Mezunu Tercihen 1-2 yıl LOJİSTİK sektöründe deneyimli Tercihen 1-2 yıl ELEKTRONİK ( İADE ,TAMİR , BAKIM , ONARIM) sektöründe deneyimli Ekip Çalışmasına Uyumlu Vardiya ve Mesai sisteminde çalışabilecek ( 2 vardiya sistemi ; 08:30-18:00 / 17:30-02:30 )..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lojistik depomuz da çalıştırılmak üzere; · En az Lise mezunu, · Depo iş deneyimine sahip, · Takım alışmasına yatkın,Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, · 2 vardiyalı çalışma saat..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Aranan Nitelikler ve İş Tanımı Nitelik; • Ön Lisans mezunu (Tercihen Lojistik vb. bölümlerden mezun) • İlgili mevzuatlar ve depo süreçleri konularına hakimiyet (Mal kabul &etiketleme süreçlerinde deneyimli) • Lojistik sektörü deneyimi • ERP kullanıcı deneyimi ..

Kocaeli / Tümü Gİ GROUP

En az Lise mezunu, Tercihen MS Office (Word, Excell) programlarını kullanabilen, İletişim becerileri güçlü, Disiplinli, düzenli, takipçi, Ürün kabul ve ürün hazırlama konusunda tecrübeli, Forklift operatörlük belgesi olan, Kocaeli Dilovası, Gebze civarı ya da İstanbul A..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi bölgesinde yer alan Elektronik cihazlar üzerine depolama yapan lojistik firmamız için Gebze,Darıca,İzmit merkez,Körfez,Derince,İstanbul Anadolu yakasın da ikamet eden; En az Lise Mezunu, Tercihen askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,..

Kocaeli / İzmit Akkurtoğlu Plastik

Akkurtoğlu Plastik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Akkurtoğlu Plastik Depo Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lojistik depomuz da çalıştırılmak üzere; Lise mezunu, (Tercihen lojistik, elektrik elektronik bölümlerinden) · Depo iş deneyimine sahip, · Tercihen Forklift ehliyeti olan ve aktif kullanabilen, · ..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lojistik depomuz da çalıştırılmak üzere; Depo Veri giriş elemanı olarak çalıştırılmak üzere; En az Lise mezunu Lojistik,bilgisayar ,bilişim,elektronik bölümü mezunu; Vardiyalı çalışabilecek elamanlar aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova Denso Otomotiv

Otomotiv Yan Sanayi alanında faaliyet gösteren %100 Japon sermayeli Firmamızda DEPO Operatörü olarak görev alacak; * Lise veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * 35 yaşını aşmamış, * 3 Vardiyalı sistemde çalışabilecek, * Forklift ehliyeti olan ve a..

Kocaeli / Gebze DB Schenker Arkas Türkiye

GEBZE GÜZELLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YER ALAN ELEKTRONİK CİHAZ TEKNİK BAKIM / ONARIM VE LOJİSTİK OPERASYONU GERÇEKLEŞTİREN DEPOMUZ DA ÇALIŞMAK ÜZERE TEKNİK OPERATÖR, DEPO ELEMANI VE TAKIM LİDERLERİ ARANMAKTADIR ...