Kocaeli Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Depo Sevkiyat

GOSB de bir gıda fabrikasının depo bölümünde çalışmak üzere bay depo görevlisi alınacaktır. ŞARTLAR 22-40 yaş arası erkek Adaylar askerliğini yapmış olacaktır. kesinlikle sigara içilmeyecektir. Gebze-Çayırova - Şekerpınar - Darıcada ikamet eden (servis bu ilçelere vardı..

Kocaeli / Gebze Roteksmat Reklam Ürünleri

İŞ YERİMİZDE ÇALIŞACAK BAY ELEMANLAR ALINACAKTIR. BİZ REKLAM MALZEMELERİ TOPTAN SATAN BİR FİRMAYIZ,BİZE DAİMİ ÇALIŞACAK BAY ELEMANLAR ALINACAKTIR. (. MAAŞ + SSK + YEMEK VERİLECEKTİR. YOL SİZE AİTTİR.)..

Kocaeli / Gebze Best Makina

GEBZE - DİLOVASINDA BULUNAN ISI YALITIMLI ÇİFT CAM MAKİNALARI YAPAN FİRMAMIZA, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * MİNİMUM LİSE MEZUNU * SORUMLULUK ALABİLECEK ,GEREKTİĞİNDE FAZLA MESAİ YAPABİLECEK * ÖĞRENMEYE AÇIK - TERCİHEN MAKİNA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ * DEPO SORUMLUSU BAY PE..

Kocaeli / Gebze KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 286, yurt dışındaki 164 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve dinamizmimi..

KOCAELİN DE KARGO FİRMASINDA ÇALIŞACAK 19-45 YAŞ ARALIĞINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ( KÖRFEZ-BAŞİSKELE-İZMİT-60 EVLER -DEĞİRMENDERE-HALIDERE-GÖLCÜK-)DE İKAMET EDEN VASIFSIZ (FULL TIME ) BAY KARGO YÜKLEME İNDİRME PERSONELİ ALINACAKTIR.SADECE ONLİNE BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR-PRİM+MAAŞ+SSK+SERVİS+YEMEK-..

Kocaeli / Gebze Özgü İdari Hizmetler

DANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ E-TİCARET SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN MÜŞTERİMİZİN LOJİSTİK DEPOSU İÇİN; 3 vardiya çalışabilecek olan: *08:00-16:30 *15:00-23:00 *23:00-07:00 Bay Ürün toplamacı, RT operatörü ve depo personelleri aramaktayız. İLETİŞ..

Kocaeli / Darıca Ekol Lojistik

Genel nitelikler: Şirketimizin Gebze-Çayırova'da kurulu tesisinde istihdam edilmek üzere; En az ortaöğrenim mezunu Hızlı ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Askerliğini hizmetini tamamlamış veya en az 4 yıl tecilli, Ge..

GOSB de bir gıda fabrikasının depo bölümünde çalışmak üzere bay depo görevlisi alınacaktır. ŞARTLAR 22-40 yaş arası erkek Adaylar askerliğini yapmış olacaktır. kesinlikle sigara içilmeyecektir. Gebze-Çayırova - Şekerpınar - Darıcada ikamet eden (servis bu ilçelere vardı..

Kocaeli / Çayırova Career Hunter İnsan Kaynakları

Türkiye'nin Önde Gelen En Büyük Lojistik Firmalarında Görevlendirilmek Üzere Takım Arkadaşları Arıyoruz. İlkokul, Orta okul ve ya lise mezunu Tercihen daha önce lojistik depolarda çalışmış Güler yüzlü, dinamik Vardiyalı veya tek vardiya çalışabilecek ( 2 vardiya sabah-..

Kocaeli / Çayırova FARPLAS

Farplas; Yurt içinde ve dışında binek ve ticari araç üreten ana sanayi firmalarına, araç içi-dışı trim plastik parçalar, kokpit, kapı panoları ve aydınlatma parçaları ile ilgili, fikir aşamasından başlayarak, ürün gerçekleştirme sürecinin (tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretim, satı..