Kocaeli Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Depo Sevkiyat
Kocaeli / Gebze Best Makina

GEBZE - DİLOVASINDA BULUNAN ISI YALITIMLI ÇİFT CAM MAKİNALARI YAPAN FİRMAMIZA, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * MİNİMUM LİSE MEZUNU * SORUMLULUK ALABİLECEK ,GEREKTİĞİNDE FAZLA MESAİ YAPABİLECEK * ÖĞRENMEYE AÇIK - TERCİHEN MAKİNA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ * DEPO SORUMLUSU BAY PE..

Kocaeli / Gebze KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..

KOCAELİN DE KARGO FİRMASINDA ÇALIŞACAK 19-45 YAŞ ARALIĞINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ( KÖRFEZ-BAŞİSKELE-İZMİT-60 EVLER -DEĞİRMENDERE-HALIDERE-GÖLCÜK-)DE İKAMET EDEN VASIFSIZ (FULL TIME ) BAY KARGO YÜKLEME İNDİRME PERSONELİ ALINACAKTIR.SADECE ONLİNE BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR-PRİM+MAAŞ+SSK+SERVİS+YEMEK-..

Kocaeli / Çayırova Gümüşay Grup

Gebze Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde ki fabrikamızda görevlendirilmek üzere G Sınıf Forklift ehliyeti olan Alanında en az 1 yıl tecrübeli Tercihen elektrikli forklift kullanmış olan Sevkiyatta çalışabilecek personeller aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova Aksiyon Depo Ve Antrepoculuk

Depo da ; -Ürün yerleştirme, -Sipariş hazırlama, -Etiketleme, -Paketleme, -Eksilen ürün giderme, -Barkod okutma, -El terminali kullanma, -Forklift oper. -RT oper. İşlemlerinden herhangi birini yapabilecek vasıflı vasıfsız bay bayan p..

Kocaeli / İzmit Kardeşler Tıbbi Malzeme

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU SEVKİYAT VE DOPO İŞLERİNDEN ANLAYAN TECRÜBELİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

Kocaeli / İzmit Kardeşler Tıbbi Malzeme

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU SEVKİYAT VE DOPO İŞLERİNDEN ANLAYAN TECRÜBELİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN DEPOMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE * 22-36 YAŞ ARASI * Mal Kabul, Ürün toplama, ürün kapama ve sevk organizasyonlarında görev almış. * TERCİHEN EL TERMİNALİ KULLANABİLEN * GEBZE, DARICA VE ÇAYIROVA'DA İKAMET EDEN * ASKERLİK HİZMETİ..

Kocaeli / Çayırova Denso Otomotiv

Otomotiv Yan Sanayi alanında faaliyet gösteren %100 Japon sermayeli Firmamızda DEPO Operatörü olarak görev alacak; * Lise veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * 35 yaşını aşmamış, * 3 Vardiyalı sistemde çalışabilecek, * Forklift ehliyeti olan ve a..

Kocaeli / Gebze Özaltun Plastik Goldex

*Depoya gelen ürün ve malzemeleri indirmek, sevkiyat araçlarına yüklemek, depodaki yerlerine yerleştirmek, *Deponun genel temizliği ve düzeninden sorumlu olmak, *Şirket içi işlere yardımcı olmak. *Üretimde kullanılacak hammadde ve ambalaj malzemelerinin sistemsel giriş, çıkış ve de..