Kocaeli Müdür İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Müdür

Sektöründe Lider olan Şirketimizin Kocaeli'nde bulunan bir bankanın Genel Müdürlüğü projesinde Temizlik Ekibini yönetecek aşağıdaki niteliklere uygun 'Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü" arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler: Tercihen MYO veya Üniversite mezunu,..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

GENEL NİTELİKLER Gebze'de bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere; •Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu, •Temizlik hizmetleri sektörde en az 7 yıl, Bölge müdürü olarak en az 3 yıl tecrübeli, •Planlama ve organizasyon yeteneği olan, •Yazılı ve s..

Kocaeli / İzmit Prestij Vıp Güvenlik

Kocaeli - İzmit'te bulunan AVM projemizde; 35-50 yaş arası diksiyonu düzgün, temsil kabiliyeti olan, daha önceden AVM konusunda tecrübeli Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Bay Güvenlik Müdürü alınacaktır. Müracaat : Birol ÜSTÜNBAŞ ( 0 549 360 2534)..

1970 DEN BU YANA DOĞALTAŞ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ / MAKİNELERİ SEÖTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ ARAMAKTAYIZ. -Askerliğini tamamlamış, -Üniversite mezunu -Makine imalat sektöründe en az 10 yıl imalat müdürlüğü tecrübesi olan,..

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz FABRİKA ve LOJİSTİK projemizde görevlendirilmek üzere "Güvenlik Proje Müdürü" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER * En az Ön lisans Mezunu, * 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kartına sahip (Silahlı- Silahsız), * FABRİKA ve LOJ..

Kocaeli / Başiskele Aca Özel Güvenlik

ACA Danışmanlık Temizlik Sosyal Hizmetler Şirketimize daha önce Temizlik Hizmetleri Sektöründe çalışmış bilgi sahibi yönetici adayları aramaktayız. -Temizlik sektöründe, Hastanelerde, Alışveriş Merkezleri vb. projelerde yöneticilik pozisyonunda deneyimli, -Temizlik kimyasal, sarf ve maki..

Kocaeli / Gebze Kar Group

İŞ TANIMI - Sorumlu olduğu tesislerin yıllık ciro hedeflerini üst yönetimin stratejileri doğrultusunda belirlemek - Tesislerin verimli bir şekilde çalışması için gerekli önlemleri almak ve yapılan uygulamaları denetlemek - Tesislerin verimliliğini kontrol etmek, yıllık ciro ..

Kocaeli / Körfez Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ - Dilovası OSB'de yeni başlayacağımız projemizde Proje Müdürü olarak çalışacak Silahlı ÖGG kimlik kartı olan tercihen TSK ve Emniyet'ten emekli, Personel yönetiminde yetkin takım çalışmasına uygun Proje Müdürü aranmaktadır. MAAŞ + AGİ + SGK + SERVİS + YEMEK..

Kocaeli / Gebze Kar Group

İş Açıklaması Kocaeli-Gebze'de faaliyet gösteren Şirketler Grubumuzda Makine İkmal için aşağıdaki niteliklerde ''ATÖLYE MÜDÜRÜ'' aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Tercihen üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Ağır vasıta araçlar..

Kocaeli / Gebze Mucize Güvenlik A. Ş.

Güvenlik sistemleri ithalat ve satışını yapan firmamızda görevlendirilmek üzere. 1-Dış Ticaret konusunda deneyimli 2-Müşterilerle günlük-haftalık-aylık yazışmaları gerçekleştirecek, ve telefon trafiğini yönetebilecek 3-Siparişlerin alınmasından hazırlanmasına ve tesli..