Kocaeli Müdür İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Müdür
Kocaeli / Körfez Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ - Dilovası OSB'de yeni başlayacağımız projemizde Proje Müdürü olarak çalışacak Silahlı ÖGG kimlik kartı olan tercihen TSK ve Emniyet'ten emekli, Personel yönetiminde yetkin takım çalışmasına uygun Proje Müdürü aranmaktadır. MAAŞ + AGİ + SGK + SERVİS + YEMEK..

Kocaeli / Gebze TAVUK DÜNYASI

Kocaeli / Gebze 'de bulunan şubemiz de değerlendirilmek üzere ; Sektörde tecrübeli Office programlarına hakim Ekip çalıştırabilecek Kişisel bakımına özen gösteren Dinamik , esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Restoran müdürü aramaktayız. ..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın LEVENT bölgesine SAPPHİRE AVM projemizde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler Özel güvenlik kimlik kartı sahibi Bay adaylar an az 1.70..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

Hizmet vermekte olduğumuz projemizde görevlendirilmek üzere; - Sağlık ve sabıka problemi olmayan, - Personel sevk ve idaresinde deneyimli, - Esnek çalışma şartlarına uyumlu, - Prezantabl, - Tercihen en az ön lisans mezunu veya tecrübeli lise mezunu, - 100 ..

Kocaeli / Çayırova Tepe Servis A.Ş

Genel Nitelikler: GEBZE'de bulunan projemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun 'Teknik Müdür' alınacaktır. Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Makine veya İnşaat dalındaki mühendislik bölümlerinden mezun, Otel, rezidans, AVM gibi projelerinin elektrik, e..

Kocaeli / Tümü Ergül Kargo

1992 den bu yana ambar taşımacılığı,kargo ve lojistik sektöründe hizmet veren şirketimizin KOCAELİ,SAKARYA VE DÜZCE şubelerine '' ŞUBE MÜDÜRÜ '' alınacaktır. En az lise veya dengi okul mezunu Araç kullanma ehliyetine sahip Alanında en az 2 yıl tecrübeli Pazarlama amaç..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın LEVENT bölgesine SAPPHİRE AVM projemizde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler Özel güvenlik kimlik kartı sahibi Bay adaylar an az 1.70..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın İSTANBUL genelinde projelerimizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 45 yaşını ..

Kocaeli / Gebze Sözak Gıda

Gebze Center Avm içerisinde bulunan Köfteci Ramiz Restoranımızda çalışmak üzere "İşletme Müdürü" arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER • Yiyecek içecek sektöründe en az 3 yıl yöneticilik yapmış • Restoran - Fast Food Zincir mağazalarında çalışmış • Bütçe, m..

Kocaeli / Gebze Oniki Eğitim Merkezi

İŞ TANIMI YENİLİKÇİ YAPIMIZ VE DİNAMİK KADROMUZLA GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN ONİKİ EĞİTİM MERKEZİ OLARAK, İLKÖĞRETİM VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE, OKULA TAKVİYE VE SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN ÖZEL DERS VE GRUP DERSLERİ VEREN EĞİTİM KURUMLARIMIZDA YÖNETİCİ POZİSYONUNDA ÇALIŞACAK ŞUBE MÜDÜRLERİ ARAMAKTAY..