Kocaeli Müdür İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Müdür

SİGORTA ŞİRKETLERİNDE DAHA ÖNCEDEN ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ , BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2 YILLIK MEZUNU OLANLAR İÇİN 24 AY İŞ TECRÜBESİ VE SEGEM BELGESİ OLMALI . 4 YILLIK SİGORTACILIK MEZUNLARI İÇİN SADECE SEGEM BELGESİ YETERLİ .. DİĞER 4 YILLIK MEZUNLAR İÇİN İSE 16 AY İŞ TECRÜBESİ VE SEGEM B..

Kocaeli / Çayırova MKS TRANSFORMATÖR EKİPMANLARI

Aranan Özellikler: Üniversitelerin Elektrik, Endüstri, Makine Mühendislik fakültelerinden mezun, Kalite Kontrol süreçleri alanında 10 yıl deneyimli, İleri düzeyde İngilizce bilen, (ikinci dil olarak Almanca bilen) Teknik resim okuyabilen, Ölçme tekniklerini okuyabilen,..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın İSTANBUL genelinde projelerimizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 45 yaşını ..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın LEVENT bölgesine SAPPHİRE AVM projemizde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler Özel güvenlik kimlik kartı sahibi Bay adaylar an az 1.70..

Kocaeli / Gebze Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Kocaeli / İzmit Ridade Tuvid Tekstil

*Verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek, *Mağazayı ve ekibini yönetmek, *Mağazada müşteri memnuniyetini sağlamak, *Satış performansının arttırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde planlayıp uygulamak, *Motivasyonu ve satış gücü yönetimi güçlü, *Mağazanın mal..

Kocaeli / Gebze sodexo

Gebze projemizde değerlendirmek üzere Catering sektöründe az 2 Yıl deneyimli İşletme Müdürü İhtiyacımız..

Gebze Mutlukent mahallesinde bulunan kreşimize deneyimli tam zamanlı çalışabilecek ekip çalışmasına uygun Sorumlu Müdür aramaktayız...

Genel Nitelikler: Şirketimizin İzmit’te bulunan AVM projelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan PROJE MÜDÜRÜ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakk..

Kocaeli / Başiskele Aca Özel Güvenlik

Aca Özel Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Hizmetleri Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Aca Özel Güvenlik Temizlik Hizmetleri Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...