Kocaeli Mühendis İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Mühendis
Kocaeli / Gebze Halil Yılmaz Makina

Makine sektöründe taahhüt işleri yapan firmamızın Gebze/Kocaeli fabrikasında görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin makine mühendisliği (4 yıllık lisans )programlarından mezun , İmalat tecrübesi olan, İlgili bilgisayar programlarına hakim makine mühendisleri aranmaktadır...

1970 DEN BU YANA DOĞALTAŞ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ / MAKİNELERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK MAKİNE HAT TASARIMI, ÇİZİMİ, SUNUMU YAPABİLECEK ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR. -Erkeklerde askerliğini tamamlamış/muaf, -En az meslek yüksek okul mezunu, -Myo, t..

solidworks çok iyi derecede kullanabilen makine imalatı konusunda deneyimli TEKNİK ÖĞRETMEN VEYA MAKİNE MÜHENDİSİ SOLİD WORKS MAKİNE TASARIM KONUSUNDA TECRÜBELİ ENAZ 3 YIL MAKİNE TASARIMI ÜZERİNE ÇALIŞMIŞ ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ B SINIFI EHLİYETİ OL..

Kocaeli / Kandıra Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL/ YENİBOSNADA BULUNAN FİRMAMIZIN KOCAELİ-KANDIRA / TOKİ ŞANTİYEMİZDE KONUT PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'KONUT VE TÜNEL KALIP İŞLERİNDE TECRÜBELİ' MAKİNA MÜHENDİSİ ARAMAKTAYİZ. *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD VE AUTOCAD PR..

Kocaeli / Kandıra Evyap İnşaat

KOCAELİ-KANDIRA / TOKİ ŞANTİYEMİZ İÇİN TÜNEL KALIP /KONUT İŞLERİNDE TECRÜBELİ, İNŞAAT MÜHENDİSİ / SAHA MÜHENDİSİ ; *ŞANTİYEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *ÜST YAPI PROJELERİNDE EN AZ 5 YIL DENEYİMİ OLAN *MS OFFİCE VE AUTO..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

MAKİNE MÜHENDİSİ - EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ - MAKİNE TASARIMI VE ÇİZİM (SOLİD-AUTOCAD) BİLEN TEKNİK 1 BAY ELEMAN - MAKİNE TEKNİKERİ – EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ – MYO MEZUNU 1 BAY ELEMAN – GEBZE DARICA ÇAYIROVA BÖLGESİNDE İKAMET EDEN BAY ELEMANLAR ARANMAKTADIR. İRTİ..

Kocaeli / Gebze Kar Group

İş Açıklaması Kocaeli-Gebze'de faaliyet gösteren Şirketler Grubumuz için aşağıdaki niteliklerde ''İnşaat Mühendisi' aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar * Yol inşaatında en az 3 yıl deneyimli, * MS Office ve Autocad programını kullanmayı bilen metr..

Kocaeli / Çayırova Tadım Gıda Maddeleri

Üniversitelerin Gıda Mühendisliği veya Gıda teknikerliği bölümünden mezun Personellerin yönetimini sağlayacak, Dikkatli, takım çalışmasına yatkın, raporlama yapabilen Gıda mevzuatına hakim, Ürün geliştirme konusunda bilgili, Problem çözme yeteneğine sahip, İletişi..

Güçlü mali yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. ; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri - Data Center Kurulum Hizmetleri - Taahhü..

Kocaeli / Gebze Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..