Kocaeli Personel İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Personel
Kocaeli / Körfez Ozan Ofset Matbaa Reklam

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK BAY - BAYAN SATIŞ VE PAZARLAMA ELEMANI ALINCAKTIR. FABRİKA VE PİYASADA SEKTÖRLE İLGİLİ İŞ TAKİBİ YAPABİLCEK YERİ GELDİĞİNDE OFİSTEDE OLABİLCEK DİKSYONU DÜZGÜN GİRİŞKEN SÜREKLİ PERSONEL ARIYORUM. FİRMA OLARAK 39 SENELİK GEÇMİŞİMİZ VAR..

Kocaeli / Gebze Evkon Prefabrik

Prefabrike Yapı – Hafif Çelik Yapı ve Hangar imalatı yapan Balçık Köyün de yer alan Fabrikamızda beraber çalışacağımız Vasıflı ve Vasıfsız Personel arayışımız bulunmaktadır. SERVİS GÜZERGAHI : PENDİK / TUZLA / ORHANLI / TEPEÖREN (İLERİDE DURUMA GÖRE DEĞİŞTİRİLEBİLİR) GENEL ..

Kocaeli / Gebze Brnc Reklam

GENEL NİTELİKLER En az 2 yıl deneyimli. 25-35 yaş arası bayan Tercihen anadolu yakasında ikamet eden Tercihen lisans ya da önlisans mezunu Genel muhasebe ve tek düzen hesap muhasebe sistemine hakim MS Ofis programlarına hakim ve tercihen ETA V8 SQL program..

MUHASEBEDE DENEYİMLİ BAYAN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

Kocaeli / Gebze PİMTAŞ PLASTİK

Pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Kişisel bakımına özen gösteren, İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, bu kuralları uygulayan ve önem veren, Kullanılan temizlik kimyasalları ve ekipmanlar konusunda bilgi sahibi olan,..

Kocaeli / Gebze PİMTAŞ PLASTİK

Sorumluluk ve disiplin sahibi, İşini severek yapan dinamik ve pratik, Kurumsal yapılarda görev almış ve profesyonel hizmet anlayışına sahip, Hijyen konusunda duyarlı, Dış görünümüne özen gösteren, Diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli, İş odaklı servis kali..

Kocaeli / Çayırova Vatan Varil

GERİ DÖNÜŞÜM FİRMASİNDA ATIK AMBALAJ ALIMI VE SATIMI YAPACAK PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKT..

Kocaeli / Dilovası Dem Yapı İnş.

FİRMAMIZDA GENEL MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ PERSONEL ARAMAKTAYIZ...

İSTANBUL TUZLA'DA BULUNAN KOZMETİK MARKASININ DEPOSUNDA, 3 VARDİYA, 1500 MAAŞ VE ÜSTÜ, PERFORMANS VE DEVAMLILIK PRİMİ, BOL MESAİLİ ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ARANMAKTADIR...

KOCAELİ DARICADA BULUNAN G-MARİN SİTEMİZE GÜVENLİK KİMLİK KARTLI PERSONEL ALINACAKTIR. 8 SAAT 3 VARDİYA MAAŞ+YOL+AGİ(BEKAR) 1710 TL+210 TİCKED TOPLAM 1.928TL..