Kocaeli Personel İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Personel
Kocaeli / Çayırova Vatan Varil

GERİ DÖNÜŞÜM FİRMASİNDA FİRMALARLA GÖRÜŞEREK ATIK AMBALAJ ALIMI VE SATIMI YAPACAK PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKTIR..

Kocaeli / Derince ARF GROUP

DERİNCE ' DE BULUNAN LİMAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE GEBZE VE İZMİT BÖLGELERİ VE BU BÖLGENİN E5 SERVİS GÜZERGAHINDA İKAMET EDEN SİLAHLI VE SİLAHSIZ GÜVENLİK PERSONELLERİ ARIYORUZ ; - LİMAN GÜVENLİĞİNDE ÇALIŞMIŞ, - ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN, - 8 SAAT / 3 VARDİY..

Gebzede faaliyet gösteren bir müşterimiz için; Kalite kontrol departmanında çalışacak; Konusunda tercihen deneyim sahibi, Kumpasla,mikrometreyle ve metreyle ölçüm çok iyi yapabilen Ürünlerin kalite kontrollerini yapacak onların kayıt işlemlerini ..

Kocaeli / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 TL / ..

Kocaeli / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, dünyanın önde gelen uluslararası entegre lojistik sağlayıcılarından biri olan firmamız için; Teknolojik cihazların bulunduğu ve dünyanın en büyük firmalarından biri olan müşteri operasyonumuzda çalıştırılmak üzere BAY BAYAN takım arkadaşları arıyoruz;..

GEBZE OSB FABRİKAMIZDA GÖREV ALACAK ( NOVA REKLAM ), 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, 1 Ay içinde 12 saatlik 15 gün gece, 4 gün gündüz nöbet yapabilecek; 4 Erkek Güvenlik Görevlisi alınacaktır. Maaş Kartına: AGİ dahil 1750 TL Ma..

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN BİR FABRİKA İÇİN ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİNE SAHİP TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN BAY GÜVENLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. ŞARTLAR: ÇALIŞMA SAATLERİ: 19:00 - 07:00 ÇALIŞMA ŞEKLİ: HAFTA İÇİN 1 ÇALIŞMA 1 İZİN - HAFTA SONU 2 GÜN ÇALIŞMA HAKEDİŞLER:..

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN BİR FABRİKA İÇİN ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİNE SAHİP TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN BAY GÜVENLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. ŞARTLAR: ÇALIŞMA SAATLERİ: 19:00 - 07:00 ÇALIŞMA ŞEKLİ: HAFTA İÇİN 1 ÇALIŞMA 1 İZİN - HAFTA SONU 2 GÜN ÇALIŞMA HAKEDİŞLER:..

Kocaeli / İzmit Turoksi Kimyevi Maddeler

Üniversitelerin ilgili fakültelerinden, Lisans - Önlisans bölümlerinden mezun, iyi derecede İngilizce bilen, Kocaeli’de ikamet eden, ehliyetli bay veya bayan personel alınacaktır. Erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları gerekmektedir. İstenilen Lisans -Önlisans Bölümleri ..

Kocaeli / Darıca Prom Tesis Yönetim

Kocaeli Darıca ve İstanbul Güneşli ilçelerinde 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı yada silahsız) Vardiyalı sisteme uyum sağlayacak Bay adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış. Sektörde çalışma ve kariyer yapma istekliliğine sahip Di..