Kocaeli Personel İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Personel
Kocaeli / Çayırova Özgü İdari Hizmetler

Mobilya ve mutfak dolabı üretiminde ahşap sektörünün deneyimli firması olan kurumsal müşteri firmamız için montaj personelleri aranmaktadır. - Üretim Montaj hattında çalışabilecek ve el kabiliyeti olan, - Daha önce mobilya ahşap sektöründe çalışmış yada montaj üzerine deneyimi ola..

Kocaeli / İzmit Sehatek Enerji

Şirket merkezimizde görevlendirilmek üzere ; Sipariş kayıt, faturalandırma, tahsilat takibi ve telefonla tahsilat aramaları yapacak, personel dosyaları düzenleyecek, maaş, prim hesapları yapacak, gelir - gider tablolarını kaydedecek, resmi ödemeleri ve periyodik finansal işlemleri takip..

Kocaeli / İzmit Sehatek Enerji

SEHATEK E.V.D. merkez ofisimizde istihdam edilmek üzere ; 2. Mesai zaman aralığında ( 18.00 -02.00 ) çalışabilecek ekip arkadaşları arıyoruz. Ofis içinde , bilgisayar üzerinde teknik olarak yürütülen proje faaliyetlerimizde görev alacak, projelerin girişlerinin sisteme yapılması, ..

Kocaeli / Çayırova Vatan Varil

GERİ DÖNÜŞÜM FİRMASİNDA FİRMALARLA GÖRÜŞEREK ATIK AMBALAJ ALIMI VE SATIMI YAPACAK PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKTIR..

Kocaeli / Derince ARF GROUP

DERİNCE ' DE BULUNAN LİMAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE GEBZE VE İZMİT BÖLGELERİ VE BU BÖLGENİN E5 SERVİS GÜZERGAHINDA İKAMET EDEN SİLAHLI VE SİLAHSIZ GÜVENLİK PERSONELLERİ ARIYORUZ ; - LİMAN GÜVENLİĞİNDE ÇALIŞMIŞ, - ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN, - 8 SAAT / 3 VARDİY..

Kocaeli / Çayırova Saydaş Plastik

Orhanlı, Tuzla, Gebze, Çayırova civarında oturan, Askerliğini yapmış, En az ilkokul mezunu, Tercihen araç kullanabilen, Yetiştirilmek üzere bay adaylar arıyoruz...

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

Ritüel Özel Güvenlik bünyesinde Kocaeli ' nin ( Gebze - Çayırova ) birçok semtinde çalıştırılmak üzere; - En az Ortaokul Mezunu, - 22-45 Yaş Arası, - Bay - Bayan , - Askerlik hizmetini tamamlamış , - Diksiyonu düzgün, - Vardiyalı çalışabilecek, - 1.5..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 DOLAR..

Kocaeli / Çayırova Ekol Lojistik

Genel nitelikler: Şirketimizin Gebze-Çayırova'da kurulu tesisinde istihdam edilmek üzere; En az ortaöğrenim mezunu Hızlı ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, 3 Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Askerliğini hizmetini tamamlamış veya en az 4 yıl tecilli, ..