Kocaeli Teknisyen İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Teknisyen
Kocaeli / Çayırova Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Meslek Lisesi ,Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümlerinden mezun veya yetkinlik belgesine sahip (Ustalık, kalfalık) 35 yaşını aşmamış, İş alanında tecrübe sahibi, Askerliğini tamamlamış, Takım çalışmasına yatkın, dinamik ve sorumluluk..

Kocaeli / İzmit PRONET

GENEL NİTELİKLER Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda deneyimli ( Özellikle DSC ve GE panelleri), Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, Alanında kon..

Kocaeli / Gebze Best Makina

Meslek Lisesi veya Yüksek okul Makina ,Elektrik,Elektronik veya Otomasyon bölümlerinden mezun * Makine montaj konusunda 2 yıl deneyimi olan * B sınıfı ehliyeti olan * Yoğun iş temposunda çalışabilecek * Askerlik görevini yapmış * Analitik düşünce yapısına sahip ve geliş..

Kocaeli / Gebze Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “Elektrik Teknisyeni” aramaktadır. *Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Elek..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER *Endüstri Meslek Lisesi/ Meslek Yüksek Okullarının İklimlendirme Soğutma bölümünden mezun, *Konusunda 1-3 yıl deneyimli, *Takım çalışmasına uygun ve esnek olabilen, *Görev ve sorumluluk almaya istekli, *Aktif olarak sahada çalışabilecek olan,..

Kocaeli / Başiskele Güç Mühendislik

Trafo bakımları, yüksek gerilim testleri, elektrik arıza ve onarımları konusunda çalışan firmamızda bu alanlarda görev alabilecek EKAT belgesi sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / Gebze Kar Group

İş Açıklaması Gebze' de faaliyet göstermekte olan Asfalt Tesisimiz için aşağıdaki niteliklerde "ASFALT KALİTE KONTROL TEKNİSYENİ" aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Asfalt ve yol yapım konusunda tecrübeli • İlgili bölümlerden mezun, • En az 1 yıl tecrü..

Kocaeli / Çayırova Pimsa Adler

Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamızın artan iş hacmi sebebi ile Bakım Departmanında "Elektrik Bakım Teknisyeni" olarak görev alacak takım arkadaşı aramaktayız. Meslek Yüksek Okullarının veya Meslek Liselerinin Elektrik bölümlerinden mezun, Bakım onarım konusu..