Kocaeli Teknisyen İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Teknisyen
Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “Elektrik Teknisyeni” aramaktadır. *Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Elek..

Türkiye'nin ilk ve tek hastane otelcilik hizmeti veren APlus bünyesinde görevlendirilmek üzere, Endüstri Meslek Lisesi Mekanik Bölümü mezunu, Konusunda enaz bir yıl deneyimli Ekip çalışmasına yatkın, Vardiyalı çalışabilecek, Askerliğini yapmış Anadolu yakas..

Kocaeli / Çayırova Tepe Servis A.Ş

Gebze'de bulunan projemizde görevlendirilmek üzere; Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Liselerin Elektrik, Elektronik, Haberleşme, Bilgisayar Bölümlerinden mezun Yangın & Güvenlik Sistemleri konusunda proje, şantiye, test ve devreye alma konularında tecrübeli İyi derecede AUTOC..

Kocaeli / Çayırova Tepe Servis A.Ş

GEBZE'de bulunan projemizde görevlendirilmek üzere; -Üniversitelerin İnşaat Teknikerliği bölümlerinden mezun -En az 3 yıl bu pozisyonda deneyimli olmak -Organizasyon becerisine sahip -İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın -Hızlı aksiyon alabilen..

Kocaeli / Çayırova Tepe Servis A.Ş

Gebze'de bulunan projemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Mekanik Teknisyeni alınacaktır. ARANAN NİTELİKLERİ: -Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksek Okulu iklimlendirme - Soğutma, Tesisat, Makina, Mekanik bölümü mezunu veya ustalık belgesine..

Kocaeli / İzmit Gest Mühendislik

ENDÜSTRİYEL TESİSTE ELEKTRİK PROJE, MONTAJ, BAKIM İŞLERİNDE ÇALIŞACAK, E.M.L.-M.Y.O. MEZUNU VEYA MEB USTALIK BELGESİ OLAN, İZMİT'TE İKAMET EDEN ELEKTRİK TEKNİSYENİ-USTASI ALINACAKTIR..

Kocaeli / Çayırova Eku Fren ve Döküm San. A.Ş

Endüstri Meslek Liselerinin makine, torna tesviye, metal işleri veya dengi okullardan (tercihen Meslek Yüksekokulu) bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl üretim firması tecrübeli, Kestirimci bakım ve TPM konularında bilgili, ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ve ISO / TS 169..

Kocaeli / Çayırova Eku Fren ve Döküm San. A.Ş

Endüstri Meslek Liselerinin veya dengi okuldan elektrik ve elektronik (tercihen Meslek Yüksekokulu) bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl üretim firması tecrübeli, Formenlik için en az bu pozisyonda 2-3 yıl deneyimli, Kestirimci bakım ve TPM konularında bilgili, ISO 9001..

Kocaeli / Çayırova Ekol Lojistik

Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksek okulu Mezunu En az 3 yıl tecrübeli Bina elektrik tesisatı ve zayıf akım tesisatları konusunda tecrübeli. Pano şalt malzemeleri konusunda bilgili, 35 Yaşını aşmamış Askerliğini tamamlamış, Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi Darıca, Geb..

Kocaeli / Dilovası Forplas Plastik

Köseler Köyü Mermerciler Yapı Koop.'de bulunan fabrikamızda istihdam edilmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun Teknik Üretim Personeli ihtiyacı oluşmuştur. • Fakülte veya M.Y.Okullarının, Kimya, Fizik, Elektrik veya Mühendislik bölümlerinden mezun • Vardiyalı çalışma düzenine uyu..