Kocaeli Teknisyen İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Teknisyen

Türkiye'nin ilk ve tek hastane otelcilik hizmeti veren APlus bünyesinde görevlendirilmek üzere, Endüstri Meslek Lisesi Mekanik Bölümü mezunu, Konusunda enaz bir yıl deneyimli Ekip çalışmasına yatkın, Vardiyalı çalışabilecek, Askerliğini yapmış Anadolu yakas..

Kocaeli / Çayırova Eku Fren ve Döküm San. A.Ş

Endüstri Meslek Liselerinin veya dengi okuldan elektrik ve elektronik (tercihen Meslek Yüksekokulu) bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl üretim firması tecrübeli, Formenlik için en az bu pozisyonda 2-3 yıl deneyimli, Kestirimci bakım ve TPM konularında bilgili, ISO 9001..

Kocaeli / Çayırova Eku Fren ve Döküm San. A.Ş

Endüstri Meslek Liselerinin makine, torna tesviye, metal işleri veya dengi okullardan (tercihen Meslek Yüksekokulu) bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl üretim firması tecrübeli, Kestirimci bakım ve TPM konularında bilgili, ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ve ISO / TS 169..

COPRECI, 1963 yılında kurulan ,dünyadaki önemli Beyaz Eşya üreticilerine yedek parça ve teknolojik çözümler üreten , 4 kıtada, 8 üretim tesisi ile 1700 çalışanı olan uluslararası bir markadır. Copreci Tr. Geposb içerisindeki işletmesinde çalıştırılmak üzere 1 mekanik bakım teknisyeni alınacaktır. ..

Kocaeli / Gebze Best Makina

Meslek Lisesi veya Yüksek okul Makina ,Elektrik,Elektronik veya Otomasyon bölümlerinden mezun * Makine montaj konusunda 2 yıl deneyimi olan * B sınıfı ehliyeti olan * Yoğun iş temposunda çalışabilecek * Askerlik görevini yapmış * Analitik düşünce yapısına sahip ve geliş..

Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Depo Operasyonları departmanımızda görevlendirilmek üzere; •En az lise / meslek lisesi mezunu, •Konusunda en az 3 yıl deneyimli, •Orta ve yüksek gerilim tesisatından iyi derecede anlayan, •Projelendirme yapabilecek ve uygulayabilecek, •Otomasyon sistemleri hak..

Kocaeli / Çayırova Gebze Kombi-Klima Servisi

25 yıldır Gebze ve çevresinde hizmet vermekte olan Kombi-Klima servisimize acil olarak özellikle Demirdöküm marka Kombilerin bakım ve arıza konularında tecrübeli, dürüst, güvenilir ve çalışkan iş arkadaşı aramaktayız...

Kocaeli / Çayırova Uv Teknoloji Kimya A. Ş.

Konusunda lider durumda olan, Makine İmalatı yapmakta olan firmamızın üretim ve teknik servis bölümünde görevlendirilmek amacı ile deneyimli elektrik teknisyeni aranmaktadır. ARANAN ÖZELLİKLER 1- Elektrik pano montajı ve makine elektriği konusunda deneyimli 2- PLC sistemleri..

Kocaeli / Gebze Flyteknik

Firmamız bünyesinde kombi servisinde çalıştırılmak üzere askerliğini tamamlamış teknisyenler aranmaktadır. maaş:2000 TL + prim + ssk + yol + yemek..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER *Endüstri Meslek Lisesi/ Meslek Yüksek Okullarının İklimlendirme Soğutma bölümünden mezun, *Konusunda 1-3 yıl deneyimli, *Takım çalışmasına uygun ve esnek olabilen, *Görev ve sorumluluk almaya istekli, *Aktif olarak sahada çalışabilecek olan,..