Konya Eleman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Eleman
Konya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesine istinaden *Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu* kapsamında görevlendirilmek üzere;   İşe alınacak olan kişiler ; Konya'da bulunan Kule Site AVM FLO mağazalarımızda : Depo Elemanı olarak..

İş TanımıTurkcell Superonline Dsl Bölge Çözüm Merkezi İçin Tecrübeli Tele Satış Elemanı.Aranan NiteliklerTercihen Call Center ve Bilişim Sektöründe Tecrübe..

Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerBenzer pozisyonda deneyim sahibi olmak, Mesleki düzeyde ingilizce bilgisine sahip olmak, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışmak Sözlü iletişimde güçlü olmak Prezentabl ve güleryüzlü olmak İnsan ilişkilerinde başarıl..

Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerEn az İlköğretim mezunu, Benzer pozisyonda deneyim sahibi, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilecek, Hijyene ve kişisel bakıma önem veren, Vardiya sisteminde çalışabilecek, Erkek adaylar için askerlik görevini ta..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerTercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Kasap deneyimi olan, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilecek, Sözlü iletişimde güçlü,..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerEn az İlköğretim mezunu, Misafir, hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Takım çalışmasında uyumlu, Vardiya sisteminde çalışabilen, Zaman ve stress yönetiminde başarılı, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış...