Konya Eleman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Eleman
Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerEn az İlköğretim mezunu olmak Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışmak Hijyene ve kişisel bakıma önem vermek Takım çalışmasına uyumlu olmak Vardiya sisteminde çalışabilmek Planlamaya uygun çalışabilmek Zamanı ..

Konya / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıEĞİTİM KURUMUMUZ ADINA SAHADA GEZEREK ANKET YAPABİLECEK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...   irtibat tel :BEKİR BEY :0 505 733 19 31Aranan Nitelikler- KONYA da ikamet etmek - Sahada gezerek anket yapabile..

Konya / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet vermekte olan firmamıza kısmi zamanlı  diğer sağlık personeli(İŞYERİ HEMŞİRESİ) aranmaktadır.Aranan Niteliklerdiğer sağlık personeli belgesine sahip, İletişim becerisi ge..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Konya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası,  - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mezunu..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıUlusal ve Yerel Zincirler'de yer almış, tercihen Gıda sektöründe tecrübeli lider gıda firması için merchandiser bay ve bayan personeller aranmaktadır. Verilen rut dahilinde düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin vermiş olduğu planın uygu..