Konya Eleman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Eleman
Konya / Tümü KN GRUP A.Ş

İş TanımıYatırım ortaklığı olan şirketimizde birbirinden farklı konseptlerde olan ve Franchise olarak yönetiminde / işletiminde olduğumuz markalarımız mevcuttur. Mevcutta 7 aktif restoranımızın dışında; 2016 yılı içerisinde planlanan 10 farklı yatırımımız da olacak! Başvuraca..

İş TanımıVestel bünyesinde açılacak olan merkez servislerde müşteri temsilcisi olarak görev yapacak, Gerekli hallerde diğer yetkili servislere kendi lokasyonlarından destek verebilecek, Günlük çağrıların takibi ve çözümlenmesi sürecinde rol alacak, Çağrı merkezinden gelen şik..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Asgari Lise Mezunu Ön Muhasebe ve Finans deneyimi olan, Tercihen Netsis Muhasebe Programını kullanabilen, İnsan ilişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren Takım çalışmasına yatkın Bay veya Bayan..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAYAN MUHASEBE İŞLEMLERİNİ DE GERÇEKLEŞTİRECEK SEKRETER ALINACAKTIR. MAAŞ+YEMEK^SİGORTA+ULAŞIM..

Konya / Selçuklu Dempo Gıda Ambalaj

Firmamızda çalıştırılmak üzere aşağıdaki koşullara uygun Bay DEPO elemanı alınacaktır. 25-35 yaş aralığında Forklift kullanma belgesi olan, Dikkatli ve sistemli çalışabilen, Depo giriş-çıkışı, stok kontrolü, depo sayımı yükleme konularında tecrübeli, Yoğun ve esn..

GAZALTI KAYNAKÇILARI GENÇ AKTİF PRATİK İŞİNİ TEMİZ YAPAN ADAY ARAYIŞIMIZ VARDIR....

Firmamız bünyesinde yetiştirilmek üzere montaj elamanı alınacaktır...

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere satış ve pazarlama elemanı alınacaktır..

BSH bünyesinde Konya Ereğli Yetkili Servis olarak hizmet vermekteyiz. Aranan Nitelikler Bosch Siemens Profilo beyaz eşya taşıma personeli alınacaktır. Çalışma tam zamanlıdır. Takım personel olarak çalışmaktayız. Askerliğini yapmış , sağlık problemi olmayan , nakliye işine elverişli , proaktif..

Konya / Tümü Bms Group

Çeşitli projelerde çalıştırılmak üzere sabah 09:30 ile 11 30 arası 2 saatlik part time temizlik elemanları alınacaktır *maaş *sgk..