Konya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Konya / Karatay Bolca Caterıng

toplu yemek üretimi yapan firmamızda satış temsilciliği yapacak sektörde deneyimli diksiyonu düzgün saha elemanı aranmaktadır görüşmeler yüz yüze yapılacaktır..

Konya / Tümü Tatsan Demir Çelik

-DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ,SATIŞ VE PAZARLAMASINI YAPMIŞ OLAN, -30-50 YAŞLARI ARASINDA, -B SIBIFI EHLİYETİ OLUP,AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, -YOĞUN MÜŞTERİ ZİYARETLERİ TEMPOSUNDA ÇALIŞABİLECEK, -İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,TEMSİL YETENEĞİ GÜÇLÜ,..

Tercihen HALKLA İLİŞKİLER, İLETİŞİM, REKLAM, PAZARLAMA ve İŞLETME bölümü mezunu arkadaşların, MARKA OLUŞTURMA KONUMLANDIRMA MARKALAŞMA MARKA PATENT TESCİLLERİ REKLAM vb. hizmetlerin sahada ajans temsilcisi olarak tanıtım ve pazarlanması ... ( marka patent tescili marka oluşturma markalaşma alanında ..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE KONYA'DA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün, temsil yeteneğine sahip ve pozitif, Müşteri odaklı çalışma anlayışını benimsemiş, Gelişime açık, araştırmacı Dış görünümüne özen gösteren; MS Office programlarını etkin ..

Konya / Tümü ZETA İK

Perakende zincir mağazalarında bulunan kredi destek bankolarında görevlendirilmek üzere Bireysel Kredi Satış Temsilcisi aranmaktadır. Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi ya da mezunu, İletişimi Güçlü, İkna kabiliyetine sahip, Satış konusunda kendine güvenen,..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 20-34 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Konya / Karatay Eurotar Mühendislik

Konyada tarım ve peyzaj sektöründe hizmet veren firmamıza satış destek personeli olarak 1 adet personel aramaktayız. Pozisyonlarda aradığımız özellikler, Erkek elemanlarda askerliğini yapmış olma En az 1 yıl tecrübe sahibi İkili ilişkilerde başarılı , temsil yeteneğine sa..

Genel Nitelikler • Yetiştirilmek üzere gençlerden veya deneyimli • Çok iyi derecede Fransızca ilave olarak İngilizce bilen Ms Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, • Yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, • Analitik düşünebilen, • Müşteri, kal..

Konya / Akören Kahve Dünyası

GENEL NİTELİKLER Minimum lise mezunu/Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu En az 2 yıl tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyumlu Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Diksiyonu düzgün, güler yüzlü Kişisel görünümüne özen g..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE KONYA'DA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün, temsil yeteneğine sahip ve pozitif, Müşteri odaklı çalışma anlayışını benimsemiş, Gelişime açık, araştırmacı Dış görünümüne özen gösteren; MS Office programlarını etkin ..