Konya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Konya / Ereğli Nursel Bilişim Ltd. Şti.

Konya merkezli Turkcell-Superonline Kurumsal Çözüm Merkezi'mize; Karaman ve ilçelerinde yeni müşteri kazanımı sağlayabilecek ve mevcut müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri sunabilecek: 25-37 yaşları arasında, Saha satış tecrübesi bulunan, Tercihen üniversite ..

Konya / Karatay Vipex

Ambalaj ve Reklam sektöründe hizmet veren firmamıza diksiyonu düzgün bayan satış temsilcisi alınacaktır... Maaş + Sigorta + Prim..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi'mizde; 25-45 yaşları arasında, Tercihen lisans mezunu, Diksiyonu düzgün, İkna kabiliyeti yüksek, Tercihen saha satış tecrübesi bulunan, Prezentabl, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, Konya'da ikamet eden..

Şirketimiz bünyesindeki FLORYA Kahvalı & Bistro 11.07.2016 tarihi itibariyle yemek sektöründe yeni bir çığır açacak olan Gurme ev yemeklerini paket haline getirip , iş yerinde ev yemeği yemek isteyenlere yönelik servise başlayacaktır. Faklı taze ve sıcak lezzetler ( Örn. brokoli çorbası , b..

Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi'mizde; 25-45 yaşları arasında, Tercihen lisans mezunu, Diksiyonu düzgün, İkna kabiliyeti yüksek, Tercihen saha satış tecrübesi bulunan, Prezentabl, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, Konya'da ikamet eden..

Konya -Aksaray yolu 51.km üzerinde bulunan Taş Kırma ve Eleme Tesisimizde çalışacak Kantar Operatörü (satış ve sevkiyat sorumlusu) arıyoruz. İş yeri sabit ve devamlıdır. Hafta içi şantiyede ikamet edilmesi gerekmekte olup hafta sonu izinleri kullandırılacaktır. Detaylı bilgi için lütfen arayınız...

Konya / Tümü AK Sigorta

Aksigorta Banka Sigortacılığı Anadolu Bölgeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak Banka Şube Satış Uzmanı / Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen, MS Office..

Konya / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yaptığımız firma bünyesinde yer alacak Saha Satış Personeli arayışımız mevcuttur. -Müşteriye marka ve ürün bilgisinin aktarılması, -İhtiyaca yönelik doğru ürün sunumunun/satışının gerçekleştirilmesi, -Yeni müşteriler kazandırılması, -Müşteri ziyaretlerinin yapı..

Konya / Karatay Ars Group

SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, EN AZ B EHLİYET SAHİBİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN. BELEDİYE VE RESMİ KURUM ZİYARETLERİ YAPABİLEN PREZANTABL BİLGİSAYAR PROĞRAMLARINA HAKİM EN AZ LİSE MEZUNU( TERCİHEN YÜKSEKOKU..