Konya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Konya / Merkez Pra Reklam Ajansı

İnşaat sektöründe hizmet verdiğimiz markaların satış ofislerinde tam zamanlı çalışacak, ikna kabiliyeti yüksek analitik düşünebilen, satış konusunda deneyimli bayan elemanlar alınacaktır...

Konya / Karatay Byr Organik Tarim Market

Grubumuz bünyesinde ihracatınıda yapmış olduğumuz Oraganik ve kimyevi Gübreler ile alakalı , bölgelerde teknik anlamda bayi ve üreticilerimizi destekleyecek,Yetiştirilen ürününlerin kalite sınıflandırmalarına göre experliğini yaparak gurubumuz bünyesinde bulunan uluslararası marketler zincirine ted..

•Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun, •İhracat operasyon alanında en az 2 yıl deneyimli, •MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, •İyi derecede İngilizce bilen, •Dış ticaret ve lojistik terimlerine hakim, ihracat mevzuatları konusunda bilgili, •Tercihe..

Tercihen halkla ilişkiler reklam pazarlama grafik tasarım bölümü mezunu arkadaşların marka oluşturma marka konumlandırma marka reklam yönetimi proje creative fikir oluşturma ve metinlerinin hazırlanması marka ismi bulma oluşturulan marka isimlerinin konumlandırılması tasarım fikirlerinin yönetilmesi..

Konya / Selçuklu Kandil Avize

KANDİL AVİZE ÇEVRE YOLU ŞB ÇALIŞMAK ÜZERE KENDİNE GÜVENEN , DİKSİYONU DÜZGÜN SATIŞ KABİLİYETİ YÜKSEK ELEMANLAR ALINACAKTIR. MÜRACATLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR. TELEFONLA BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR...

Perfettı Van Melle Gıda Sanayi Ve Ticaret A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Direkt Dağıtım Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Perfettı Van Melle Gıda Sanayi Ve Ticaret A. Ş. Direkt Dağıtım Satış Temsilcisi ilanı için ..

Konya / Selçuklu Orpa Mobilya Ltd. Şti.

Orpa Mobilya Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Orpa Mobilya Ltd. Şti. Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Selçuklu Armada Tekstil

Genel nitelikler: KONYA Selçuklu bölgesinde olan NOVADA A.V.M'de bulunan LİVA OBJE İç giyim fabrika satış mağazamız için; MAĞAZA MÜDÜRÜ alınacaktır.Mağaza müdürü satış danışmanlığıda yapacaktır. *MAĞAZA Müdürü / Satış Danışmanı için mağazacılık sektöründe en az 2 yı..

Konya / Merkez Moda İnşaat

• SATIŞ ve PAZARLAMA konusunda en az "3 YIL" DENEYİMLİ, • Tercihen GAYRİMENKUL sektöründe BİLGİ SAHİBİ, • B Sınıfı Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, • Kurumsal bir kimlik altında çalışabilecek sorumlulukta olan • Bilgisayar, ofis programla..

Konya / Tümü Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..