Malatya Eleman İş İlanları

Şehir: Malatya Pozisyon: Eleman

Mali Müşavirlik Bürosunda en az 2 yıl deneyimli Luca programı bilen uzun vadeli çalışacak eleman alınacaktır...

Malatya / Merkez Tutku İnternet Cafe

internet cafede çalıştırlmak üzere bilgisayardan anlayan temizlik yapabilecek 08:00- 16-00 arası 16:00-21:00 arası veya sadace hafta sonu çalıştırlmak üzere eleman alıncaktır..

Malatya / Battalgazi Akpak Temizlik

temizlikte çalıştırılmak üzere vasıflı,vasıfsız eleman aranıyor..

Malatya / Merkez Kentnet

Malatya merkezde çalışacak internet hizmetleri için bay teknik servis ve satış temsilcisi..

Malatya / Battalgazi Şadol Mobilya

Diksiyonu düzgün, Dış görünümüne özen gösteren, Müşteri ilişkileri güçlü, Disiplinli ve düzenli çalışma hayatına uyum sağlayabilecek eleman alımı yapılacaktır...

MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ ELEMAN ALINACAKTIR 1-Muhasebe Programlarını Bilen 2-Diksiyonu Düzgün 3-Giyimine Özen gösteren Bayan Muhasebeci Alınacaktır...

Malatya / Yeşilyurt Gelegen Otomotiv

MALATYADA YAPTIĞIMIZ TOPTAN VE PERAKENDE OTO YEDEK PARÇA SATIŞI İÇİN TOPTANA VEYE PERAKENDE ÇELIŞA BİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

Malatya / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Malatya Park Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanı' arıyoruz. En az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benim..

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İş TanımıMagro Gıda, fabrikası Malatya'da, satış ve pazarlama müdürlüğü İstanbul'da olan, kuruyemiş ve kuru meyve üretimi yapan bir firmadır. Ağırlıklı olarak ihracat odaklı çalışmaktadır. Malatya 2.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan kurumeyve ve kuruyemiş üretim tesisimizde ..