Malatya Eleman İş İlanları

Şehir: Malatya Pozisyon: Eleman

İş TanımıTürk ilaç sektörüne yeni ürünler kazardırarak hızlı büyüyen ve pazar payını her geçen gün artırarak gelişen firmamızda,yeni açılacak kadrolarımızda değerlendirmek üzere Tıbbi Tanıtım ve Satış Temsilcisi arıyoruz.   İş Tanımı:..

Malatya / Yeşilyurt İda Asansör

EN AZ LISE MEZUNU ASKERLIGINI YAPMIS MAKINA TEKNIKERI ABKANT PRESTE CALISMIS' GAZ ALTI KAYNAGI BILEN BAY ELEMAN ALINACAKTIR..

İş TanımıMALATYA’DAKİ FABRİKAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, * PERSONEL VEYA MUHASEBEDE EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ,  * SGK BİLDİRİMLERİNİN YAPILMASI, PERSONEL BORDRO VE PUANTAJ TAKİBİ VE İŞLEMLERİNİN YAPILMASI, * PERSONEL İŞE GİRİŞ VE İŞTEN ÇIKIŞ SÜREÇL..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider  kamu bankalarından birinin satış ekibinde görevlendirilmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler.Bay /Bayan, .18-28 yaşları arasında, .Kredi kartı satışı..

Malatya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler- En az lise veya Meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik yada diğer teknik bölümlerinden mezun, - Tercihen güç elektroniği konusunda bilgi sahibi, - Esnek çalışma saatlerine uyumlu, - Etkin iletişim becerisi olan, takım çalışması..

Malatya / Tümü Doubletree Malatya

İş TanımıOtelimiz de masör olarak görev yapmak isteyen Çalışma Arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Bahsedilen pozisyonda minimum otel tecrübesine sahip, Dış görünümüne ve kişisel bakımına önem veren, Güler yüzlü,..

İş TanımıAkaryakıt otomasyon sistemleri sektöründe lider konumda bulunan firmamızın Malatya(Merkez) bölge deposunda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Ürün teslim alacak, ..

İş TanımıParfümeri ve kozmetik mağazalarımız da, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz;Aranan Nitelikler En az lise mezunuysanız,  Mağazacılık alanında kariye..

İş TanımıFirmamız ortaklarından dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren, uluslararası yapısı olan, sektörün öncü firması için eczanelerde markasının tanıtımını ve satışını yapacak DERMOKOZMETİK UZMANI aranmaktadır.  ..

İş TanımıKozmetik sektörünün önde gelen markalarında görev alarak, markasının satışını ve tanıtımını gerçekleştirecek, GÜZELLİK UZMANI aranmaktadır.Aranan Nitelikler  En az lise mezunu,  ..